ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Rising star: ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του Ρέμου! Έθιξε live την Βανδή! «ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!»

Ξεκίνησε ο λιάγκας με «χρόνια πολλά».

Έπειτα – μιας και η βναδή τραγούδησε live, την ευχαρίστησε, την κολάκεψε και διάλεξε να σχολιάσει τις φωτό που ανέβασε στο ίνσταγκραμ, από το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. «πόσα άτομασ είχατε μαζευτεί;» σχολίασε. πήρε την πάσα ο Ρέμος και ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ: «Εγώ Δέσποινα τα τελευταία 28 χρόνια δουλεύω. …


Ξεκίνησε ο λιάγκας με «χρόνια πολλά».

Έπειτα – μιας και η βναδή τραγούδησε live, την ευχαρίστησε, την κολάκεψε και διάλεξε να σχολιάσει τις φωτό που ανέβασε στο ίνσταγκραμ, από το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. «πόσα άτομασ είχατε μαζευτεί;» σχολίασε. πήρε την πάσα ο Ρέμος και ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ: «Εγώ Δέσποινα τα τελευταία 28 χρόνια δουλεύω. Εσύ Δέσποινα δούλεψες;» ρώτησε ενώ ήταν φυσικά παρόν όταν γινόταν τόση κουβέντα για το ότι η βανδή μαγείρευε.

«Ευτυχώς όχι» απάντησε εκείνη, αλλά η καρδούλα της το ήξερε.

Όσοι παρακολουθούν, ξέρουν πως για έναν τραγουδιστή των μπουζουκιών, αν δεν δουλεύει Χριστούγεννα – πρωτοχρονιά, σημαίνει πως δεν δουλεύει ποτέ. Πως είναι στα αζήτητα. Για τη βανδή, ισχύει – αν δεν θυμάστε – εί μακρόν αυτό.

Περνάνε πολλές σεζόν που δεν καταφέρνει να ούτε πρεμιέρα να κάνει, στις λίγες σχετικά περιπτώσεις που ανακοινώνεατι πως θα κλείσει σ’ ένα μαγαζί. είναι και η απίστευτη ατυχία που την συνοδεύει σ’ αυτό.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ένα χειμώνα δεν ξεκίνησε επειδή διαφώνισε με τον Σφακιανάκη και τις πολιτικές δηλώσεις του. Άλλη σεζόν, την περσινή, σκοτώθηκε ο Παντελίδης λίγο πριν την πρεμιέρα.

Το καλοκαίρι, ξεκίνησε με τον Χολίδη και όπως ξεκίνησε, στο άψε – σβήσε, σταμάτησε. Αυτή όμως η…αναδουλειά, κρατάει χρονια.

Ο Ρέμος ήξερε απόλυτα που βάραγε και το κανε με μεγάλη χαρά!!!

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories