ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Rising star: ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του Ρέμου! Έθιξε live την Βανδή! «ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!»

Ξεκίνησε ο λιάγκας με «χρόνια πολλά».

Έπειτα – μιας και η βναδή τραγούδησε live, την ευχαρίστησε, την κολάκεψε και διάλεξε να σχολιάσει τις φωτό που ανέβασε στο ίνσταγκραμ, από το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. «πόσα άτομασ είχατε μαζευτεί;» σχολίασε. πήρε την πάσα ο Ρέμος και ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ: «Εγώ Δέσποινα τα τελευταία 28 χρόνια δουλεύω. …


Ξεκίνησε ο λιάγκας με «χρόνια πολλά».

Έπειτα – μιας και η βναδή τραγούδησε live, την ευχαρίστησε, την κολάκεψε και διάλεξε να σχολιάσει τις φωτό που ανέβασε στο ίνσταγκραμ, από το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. «πόσα άτομασ είχατε μαζευτεί;» σχολίασε. πήρε την πάσα ο Ρέμος και ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ: «Εγώ Δέσποινα τα τελευταία 28 χρόνια δουλεύω. Εσύ Δέσποινα δούλεψες;» ρώτησε ενώ ήταν φυσικά παρόν όταν γινόταν τόση κουβέντα για το ότι η βανδή μαγείρευε.

«Ευτυχώς όχι» απάντησε εκείνη, αλλά η καρδούλα της το ήξερε.

Όσοι παρακολουθούν, ξέρουν πως για έναν τραγουδιστή των μπουζουκιών, αν δεν δουλεύει Χριστούγεννα – πρωτοχρονιά, σημαίνει πως δεν δουλεύει ποτέ. Πως είναι στα αζήτητα. Για τη βανδή, ισχύει – αν δεν θυμάστε – εί μακρόν αυτό.

Περνάνε πολλές σεζόν που δεν καταφέρνει να ούτε πρεμιέρα να κάνει, στις λίγες σχετικά περιπτώσεις που ανακοινώνεατι πως θα κλείσει σ’ ένα μαγαζί. είναι και η απίστευτη ατυχία που την συνοδεύει σ’ αυτό.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Ένα χειμώνα δεν ξεκίνησε επειδή διαφώνισε με τον Σφακιανάκη και τις πολιτικές δηλώσεις του. Άλλη σεζόν, την περσινή, σκοτώθηκε ο Παντελίδης λίγο πριν την πρεμιέρα.

Το καλοκαίρι, ξεκίνησε με τον Χολίδη και όπως ξεκίνησε, στο άψε – σβήσε, σταμάτησε. Αυτή όμως η…αναδουλειά, κρατάει χρονια.

Ο Ρέμος ήξερε απόλυτα που βάραγε και το κανε με μεγάλη χαρά!!!

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories