Όταν σταμάτησαν αυτό το φορτηγό, δε μπορούσαν να φανταστούν ότι θα αντικρίσουν κάτι τέτοιο... - Fanpage

Όταν σταμάτησαν αυτό το φορτηγό, δε μπορούσαν να φανταστούν ότι θα αντικρίσουν κάτι τέτοιο…

180 σκυλιά

διασώθηκαν το προηγούμενο Σάββατο, όταν ανακαλύφθηκαν σε ένα φορτηγό που τα μετέφερε για σφαγή, στην Κίνα.

Shenyang Activists, 2015
Shenyang Activists, 2015

Το φορτηγό εντόπισαν κάποιοι φιλόζωοι

της περιοχής, οι οποίοι αμέσως επικοινώνησαν με άλλους ακτιβιστές και κατάφεραν να περικυκλώσουν και να ακινητοποιήσουν το φορτηγό, μέχρι να καταφθάσουν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό κατευθυνόταν σε ένα σφαγείο στην περιοχή Jilin, όπου διαμένουν πολλοί Κορεάτες, γνωστοί για τις διατροφικές τους συνήθειες όσον αφορά τους σκύλους…

Περίπου 146,000 σκυλιά θανατώνονται κατ’ αυτό τον τρόπο στην περιοχή κάθε χρόνο. Το θέμα έχει πάρει τόσο τεράστιες διαστάσεις, που ακτιβιστές απ’ όλη τη χώρα περιπολούν κυριολεκτικά τους δρόμους. Μόνο το χρόνο που μας πέρασε, σταμάτησαν 16 φορτηγά και έσωσαν πάνω από 8,000 ζώα.

6

Σύμφωνα επίσης με την Animals Asia, περίπου 10 εκατομμύρια σκύλοι θανατώνονται βάναυσα κάθε χρόνο στην Κίνα, για το εμπόριο κρέατος. “Κάθε χρόνο στις κρεαταγορές της Κίνας, εκατομμύρια γάτες και σκύλοι υποφέρουν αργό και βασανιστικό θάνατο. Τα ξυλοκοπούν στο κεφάλι, τα καρφώνουν στο λαιμό ή τη βουβωνική χώρα και τα στραγγίζουν κυριολεκτικά από αίμα. Τα κρεμάνε, τους προκαλούν ηλεκτροπληξία ή τα πετάνε – ζωντανά – σε καuτό νερό.

Αφήστε το σχόλιο σας: