Αυτά τα δύο αχώριστα σκυλάκια τριγυρνούσαν αβοήθητα στους επικίνδυνους δρόμους του Λος Άντζελες. Δείτε λεπτό προς λεπτό την επιχείρηση διάσωσης τους… - Fanpage

Αυτά τα δύο αχώριστα σκυλάκια τριγυρνούσαν αβοήθητα στους επικίνδυνους δρόμους του Λος Άντζελες. Δείτε λεπτό προς λεπτό την επιχείρηση διάσωσης τους…

Η Αnnie Hart, ίδρυσε τον οργανισμό “Διάσωση ζώων από την Hart” με έδρα το Los Angeles. Πριν λίγες μέρες πληροφορήθηκε πως 2 όμορφα σκυλάκια κυκλοφορούσαν αδέσποτα στις ανατολικές γειτονιές της περιοχής κι όταν τα έψαξε, συνάντησε δυο από τα πιο συμπαθητικά πλασματάκια που έχει δει ποτέ!

Τα ζωάκια ήταν αχώριστα και ερωτευμένα. Το θηλυκό έδειχνε διστακτικό προς την Annie και η διασώστρια αναγκάστηκε να το βάλει σε κλουβάκι, με αποτέλεσμα το αρσενικό να ακολουθήσει την φίλη του!

Η Annie αποφάσισε να ονομάσει το όμορφο ζευγάρι Chandler και Monica, όπως το θρυλικό ζευγάρι της σειράς Φιλαράκια! Το ίδρυμά της τα φροντίζει ακόμα μέχρι να βρεθεί μια ζεστή οικογένεια που θα τα αναλάβει μαζί και τα δυο, δεν φαίνονται διατεθειμένα να χωρίσουν!

Πηγή: diaforetiko.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: