Το Τρομαγμένο Κουτάβι έκλαιγε μετά την Εγχείρηση. Η αντίδραση του κτηνίατρου, θα σας Κάνει να Δακρύσετε! - Fanpage

Το Τρομαγμένο Κουτάβι έκλαιγε μετά την Εγχείρηση. Η αντίδραση του κτηνίατρου, θα σας Κάνει να Δακρύσετε!

Αυτός ο άντρας έχει καρδιά από χρυσάφι. Το χαριτωμένο αυτό σκυλάκι είχε μόλις ξυπνήσει από την αναισθησία και ήταν τρομαγμένο γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν και το γιατί αισθανόταν έτσι παράξενα.

Ο Dennis Moses όμως, βοηθός χειρούργου, το πήρε αμέσως στα χέρια του και το πήγε στο ήσυχο διάδρομο για να το ηρεμήσει, με τον πιο γλυκό τρόπο που θα μπορούσε.

Ο μικρός Meesha δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί αισθανόταν έτσι, αλλά σίγουρα με τη βοήθεια του Dennis, που του μιλούσε τρυφερά, σύντομα ηρέμησε. Και το καλύτερο συνέβη μερικές μέρες μετά, όταν το γλυκό κουτάβι υιοθετήθηκε από την καινούργια του οικογένεια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει να δέχεται την αγάπη και τη φροντίδα που δέχτηκε όσο το φρόντιζε αυτό το καταπληκτικό καταφύγιο ζώων.

Baby Meesha was coming off her anesthesia and was a little scared because her body felt so weird. BARCS Surgical Assistant Dennis Moses took her out into the quiet hallway to comfort her. One of our awesome volunteers just happened to be walking by to capture this sweet moment. Thank you to Dennis and all the staff who work long, tireless hours in the background of our shelter—saving lives and loving the animals. (Turn on the sound, it will melt your heart!)

Δημοσιεύτηκε από BARCS Animal Shelter στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Credit: faithtap.com

Αφήστε το σχόλιο σας: