Άκουσε τον Άντρα της να Ουρλιάζει. Όταν κατάλαβε ΤΙ είχε Συμβεί, ήταν ήδη Αργά... - Fanpage

Άκουσε τον Άντρα της να Ουρλιάζει. Όταν κατάλαβε ΤΙ είχε Συμβεί, ήταν ήδη Αργά…

Είναι αγχωτικό να πηγαίνεις με τα παιδιά για μπάνιο. Τρέχουν γύρω γύρω και μπορείς εύκολα να τα χάσεις. Συχνά συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι να ξέρουμε να κάνουμε τεχνητή αναπνοή όταν συμβαίνει κάτι άσχημο. Μια γυναίκα μοιράστηκε μέσω του μπλογκ της ένα τρομακτικό μάθημα που πρέπει όλοι να ακούσουμε.

Η Erica και ο Jamie DeSpain έχουν δύο κόρες που αγαπούν πολύ. Ένα Σαββατοκύριακο, όμως, ο κόσμος τους έγινε άνω κάτω.

The sunflowers have bloomed in Kansas ?? #myfamily #mylife #stateflower #sunflower

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erica DeSpain (@whimsicalseptember) στις

Είχαν πάει να επισκεφτούν συγγενείς στο Τέξας. Περνούσαν μια χαλαρή μέρα στην πισίνα όταν τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Η μεγαλύτερη κόρη τους, η Hadley ήταν 2 χρονών. Μπαινόβγαινε στην πισίνα και έλεγε ότι κολυμπούσε.

Κάποιος την βοήθησε να βγάλει τα μπρατσάκια της και οι μεγάλοι χάθηκαν στην συζήτηση τους. Το κοριτσάκι ανέβηκε ήσυχα τα σκαλιά του τζακούζι και έπεσε μέσα. Όταν ο Jamie συνειδητοποίησε ότι η Hadley ήταν με το κεφάλι προς τα κάτω μέσα στο τζακούζι, άφησε μια τρομοκρατημένη κραυγή.

Άρπαξε την κόρη του και την ξάπλωσε στο γρασίδι. Άρχισε να κάνει τεχνητή αναπνοή και η Erica έβλεπε την σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά της νιώθοντας αβοήθητη. Μετά από λίγο, η Hadley άρχισε να βήχει και να βγάζει αίμα. Η οικογένεια ανησύχησε περισσότερο, αλλά ανακουφίστηκαν όταν το αίμα άρχισε να γίνεται νερό.

Four overly tired, emotional, grateful DeSpains + my mom are just a few hours from home sweet Kansas home.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erica DeSpain (@whimsicalseptember) στις

Οι DeSpain έσπευσαν στο νοσοκομείο και πέρασαν ώρες στην εντατική. Οι γιατροί είπαν στον Jamie ότι η άμεση αντίδραση του έσωσε την ζωή της κόρης του. Μετά από πολλές εξετάσεις ήταν ξεκάθαρο ότι η Hadley ήταν μια χαρά. Πέρασαν τα επόμενα βράδια στο νοσοκομείο για να βεβαιωθούν ότι όλα ήταν εντάξει.

Η Erica χρησιμοποίησε αυτή την τρομακτική εμπειρία για να δώσει συμβουλές στους αναγνώστες της σχετικά με την ασφάλεια στην πισίνα. Λέει ότι παρ’όλο που φαίνεται καλή ιδέα να υπάρχουν πολλοί ενήλικες τριγύρω που να προσέχουν τα παιδιά, μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει σύγχυση.

Πιστεύει, επίσης, ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν να κολυμπάνε όσο πιο νωρίς γίνεται. Όταν συνειδητοποίησε ότι η κόρη της βασιζόταν στα μπρατσάκια, αποφάσισε να της μάθει πώς να κολυμπάει χωρίς αυτά.

Το μεγαλύτερο μάθημα που θέλει να μεταδώσει η Erica είναι η σημασία του να γνωρίζει κανείς πώς να κάνει τεχνητή αναπνοή. Αν ο Jamie δεν ήξερε τι να κάνει, μπορεί να είχαν χάσει την Hadley.

Η Erica και ο Jamie ξέρουν ότι δεν θα μπορούσαν να είχαν διαχειριστεί αυτή την τρομακτική κατάσταση μόνοι. «Αυτή η κατάσταση δυνάμωσε την πίστη μας και είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που δεν έφυγε από το πλευρό μας», έγραψε η Erica.

Credit: liftable.com

Αφήστε το σχόλιο σας: