Άντρας βγαίνει Τρέχοντας από εγκαταλελειμμένο Σπίτι. Μόλις δείτε ΤΙ έχει Κρυμμένο κάτω από την Κουβέρτα, θα Ουρλιάξετε! - Fanpage

Άντρας βγαίνει Τρέχοντας από εγκαταλελειμμένο Σπίτι. Μόλις δείτε ΤΙ έχει Κρυμμένο κάτω από την Κουβέρτα, θα Ουρλιάξετε!

Προειδοποίηση: Το άρθρο περιέχει εικόνες που μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση σε κάποιους αναγνώστες. Οι εικόνες είναι σκληρές. 

Ο Cubby, ένα αδέσποτο σκυλί στην Ινδία, είχε κρυφτεί σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι για μέρες. Ο κόσμος έβλεπε ότι το ζώο ήταν άσχημα τραυματισμένο, αλλά κανείς δεν γνώριζε τι να κάνει. Τελικά, κάποιος ειδοποίησε την φιλοζωική οργάνωση Animal Aid Unlimited και σύντομα δρομολογήθηκε η διάσωση του άτυχου ζώου.

Όταν οι διασώστες μπήκαν στο σπίτι, περίμεναν να βρουν ένα τραυματισμένο σκυλί, αλλά δεν ήταν προετοιμασμένοι να αντικρίσουν αυτό που τους περίμενε. Στο κεφάλι του σκύλου έλειπαν κομμάτια του κρανίου και ο εγκέφαλος ήταν εντελώς εκτεθειμένος!

1

Η άσχημη οσμή ήταν ανυπόφορη και δεν πίστευαν ότι αυτό το ζώο ήταν ακόμα ζωντανό μετά από τόσες μέρες σε αυτή την κατάσταση.

2

Καθώς το πλησίασαν, είδαν το μέγεθος του τραυματισμού. Το άνοιγμα στο κεφάλι είχε μολυνθεί και έπρεπε αμέσως να μεταφερθεί σε κτηνιατρείο.

3

Αρχικά, ο Cubby δεν ήθελε καν να κουνηθεί. Οι διασώστες όμως τον τύλιξαν σε μια κουβέρτα και τον μετέφεραν στην αγκαλιά τους.

4

5

Αμέσως του καθάρισαν και απολύμαναν τη πληγή στο κεφάλι και του έδεσαν επίδεσμο.

6

7

8

Μετά από 8 εβδομάδες, η ανάρρωση και η θεραπεία είχε επιτέλους θετική έκβαση.

9

Αν δεν παρέμβαιναν οι ακτιβιστές, ο Cubby πιθανόν θα πέθαινε μετά από μερικές ώρες με ένα επώδυνο θάνατο. Μετά από αρκετή αναμονή εβδομάδων, οι επίδεσμοι του Cubby αφαιρέθηκαν και όλοι ήταν χαρούμενοι που έγινε καλά.

10

Σήμερα, ο Cubby είναι ένα χαρούμενο και υγιέστατο σκυλάκι. Κουνάει την ουρά του με μεγάλη χαρά και δείχνει την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που τον έσωσαν.

11

Δείτε την απίστευτη ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί: 

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: