Έγκυος Γυναίκα ανεβάζει ΑΥΤΗΝ την Φωτογραφία στο Instagram και τρώει Άγριο Κράξιμο. Ο Λόγος; Προσέξτε την Κοιλιά της! - Fanpage

Έγκυος Γυναίκα ανεβάζει ΑΥΤΗΝ την Φωτογραφία στο Instagram και τρώει Άγριο Κράξιμο. Ο Λόγος; Προσέξτε την Κοιλιά της!

Μια διάσημη του Instagram από την Αυστραλία, που έχει εμμονή με το fitnesss, έγινε στόχος αρνητικών σχολίων για την προσέγγισή της στην εγκυμοσύνη της. Η 24χρονη Hannah Polites, σοκαρίστηκε από τα σχόλια που έλαβε στη σελίδα της για το γυμνασμένο της σώμα, όταν έμπαινε στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Η διάσημη του Instagram, που έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι, που δείχνει την μεταμόρφωση του σώματός της, έχοντας μια μικρή κοιλιά και τίποτα δεν θύμιζε ότι διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Εκατοντάδες χρήστες σύντομα άρχισαν να κατηγορούν την Polites ότι λιμοκτονεί το έμβρυό της και προωθεί μια επιβλαβή προσέγγιση στην εγκυμοσύνη.

«Σκοτώνεις το μωρό σου,» κάποιος χρήστης της έγραψε.

Η Polites όμως έλαβε και θετικά σχόλια. «Δείχνεις εκπληκτική και υγιής, τι και αν έχεις μικρή κοιλιά;» σχολίασε κάποια άλλη γυναίκα. «Όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδί, η κοιλιά δεν φαινόταν μέχρι 2 εβδομάδες πριν γεννήσω και το μωρό μου ήταν πάνω από 3 κιλά και υγιές. Απλά αγνόησε τα άσχημα σχόλια και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου.»

1

Η Polites δήλωσε ότι το έμβρυό της είναι κατά 20% μεγαλύτερο στους 6 μήνες και ότι το να παραμένει σε καλή σωματική κατάσταση, την κάνει να νιώθε καλά.

«Είναι πραγματικά σοκαριστικό να διαβάζεις μερικά σχόλια που αφορούν την υγεία μου και το αγέννητο παιδί μου, ειδικά σε ένα χρονικό διάστημα που οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευάλωτες και μπορούν να γίνουν περισσότερο ευαίσθητες σε bullying,» δήλωσε η ίδια σε τοπική εφημερίδα. «Δεν λαμβάνω υπόψη τα αρνητικά σχόλιαμ ειδικά όταν γνωρίζω ότι παίρνε συνειδητές αποφάσεις, όσον αφορά τη διατροφή και την γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό.

«Παρεμπιπτόντως, οι γιατροί μου είπαν ότι το μωρό μου είναι υγιές. Όλα τα γυναικεία σώματα θα πρέπει να επιδοκιμάζονται, ειδικά κατά την εγκυμοσύνη. Θα συνεχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες του σώματός μου, καθώς καθώς πιστεύω ότι είναι ένα θετικό μοντέλο ρόλου για την κοινωνία. Είμαι αυτή που είμαι και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες.»

 

Credit: Cookingpanda

Αφήστε το σχόλιο σας: