Έγκυος γυναίκα νομίζει ότι θα γεννήσει τετράδυμα... Μέχρι που οι γιατροί ανακαλύπτουν ΚΑΤΙ απίστευτο στην κοιλιά της! - Fanpage

Έγκυος γυναίκα νομίζει ότι θα γεννήσει τετράδυμα… Μέχρι που οι γιατροί ανακαλύπτουν ΚΑΤΙ απίστευτο στην κοιλιά της!

Η Ajibola Taiwo είχε σχεδόν ό,τι επιθυμούσε: μια δουλειά που αγαπούσε, έναν αγαπημένο σύζυγό και ένα υπέροχο σπίτι. Παρ ‘όλα αυτά, η Ajibola και ο σύντροφος της Adeboye πάντα ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά. Το ζευγάρι από τη Νιγηρία προσπαθούσε για χρόνια να εκπληρώσει το όνειρό του, αλλά φαινόταν σαν να τους είχαν καταραστεί. Τα παιδιά απλά δεν θα ήταν μέρος του πεπρωμένου τους…

1

Αν και οι δύο ήταν ευτυχισμένοι, η οικογένεια και φίλοι του Adeboye τον πίεζαν να βρει μια «γόνιμη» γυναίκα και να παρατήσει την Ajibola. Παραβλέποντας τη γνώμη τους, τους γνωστοποίησε πόσο πολύ την λάτρευε, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα θέματα χρειάζονται χρόνο και είναι θέμα χρόνου να αποκτήσουν ένα μωρό. Για 17 άκαρπα χρόνια, είχαν δοκιμάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής γονιμοποίησης, της ορμονοθεραπείας και αμέτρητες εξετάσεις. Αυτές οι θεραπείες δεν είναι φτηνές και το ζευγάρι αναγκάστηκε να δαπανήσει πάνω από 155.000 δολάρια με άκαρπες προσπάθειές. Αλλά έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες αγωνίας να συλλάβει, συνέβη το αδύνατο και η Ajibola ήταν τελικά έγκυος. Τέσσερα μικρά θαύματα τώρα μεγάλωναν μέσα της – ή τουλάχιστον έτσι πίστευε.

2

Οι χαρμόσυνες ειδήσεις έγιναν πιο εκπληκτικές: η Ajibola εγκυμονούσε στην πραγματικότητα έξι έμβρυα! Μετά την αρχική έκπληξη, η ευτυχία του ζευγαριού έφτασε σε ανησυχητικό σημείο. Η γέννηση ενός παιδιού είναι αρκετά δύσκολη, πόσο μάλλον έξι. Οι γιατροί είχαν επίσης εκπλαγεί από αυτή την εξαιρετικά σπάνια σύλληψη.

3

Ωστόσο, τα εξάδυμα δεν έδωσαν πολύ χρόνο στους γονείς τους να ανησυχούν, καθώς η γέννησή τους προγραμματίστηκε στις 30 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Εξαιτίας της πολυπλοκότητας της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου μια διεθνής ομάδα ειδικών ασχολήθηκε με αυτή την ασυνήθιστη γέννα. Στις 11 Μαΐου 2017, η γέννηση είχε και τους 40 εργαζόμενους του νοσοκομείου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Virginia να εστιάζουν στη δυσκολότερη γέννα που είχαν ποτέ. Δείτε τα θαυμάσια αποτελέσματα!

4

Παρόλο που υπάρχουν πάντοτε ορισμένοι κίνδυνοι που σχετίζονται με τον τοκετό πολλαπλών εμβρύων, χάρη στην έμπειρη ομάδα, όλα πήγαν καλά. Όλοι ήταν εξαντλημένοι στο τέλος, αλλά εξαιρετικά ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

5

Ο περήφανος νέος πατέρας Adeboye ευγνωμονεί την ομάδα των γιατρών, θεωρώντας τους ως «την οικογένειά του» και υποσχέθηκε τα παιδιά του να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο της Virginia μια μέρα! Τα νεογέννητα οφείλουν τη ζωή τους στο ίδρυμα. Ο Adeboye είδε πόσο καλά ήταν εκπαιδευμένο το προσωπικό και θέλει τα παιδιά του να κάνουν το ίδιο και στο μέλλον.

6

Τα παιδιά, που ζυγίζουν μεταξύ 1,5 και 3 κιλά, παραμένουν υπό νοσοκομειακή περίθαλψη και είναι υγιέστατα. Οι περήφανοι γονείς είναι έτοιμοι, αφού τα τρία τους κορίτσια και τα τρία αγόρια μπορούν σύντομα να πάνε σπίτι τους!

7

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια σε αυτό το βίντεο:

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: