Έγκυος μητέρα πάσχει από σπάνια μορφή νανισμού. Όταν την εξέτασε ο γιατρός; Της ανακοίνωσε ΚΑΤΙ συγκλονιστικό! - Fanpage

Έγκυος μητέρα πάσχει από σπάνια μορφή νανισμού. Όταν την εξέτασε ο γιατρός; Της ανακοίνωσε ΚΑΤΙ συγκλονιστικό!

Η Tiffanie DiDonato δεν είναι σαν τις μαμάδες που έχετε συνηθίσει. Κι αυτό γιατί αυτή η απίθανη γυναίκα από το Swansboro της Βόρειας Καρολίνα γεννήθηκε με διατροφική δυσπλασία, μια σπάνια μορφή νανισμού που έχει ως αποτέλεσμα κοντά χέρια και πόδια μαζί με πόνο στις αρθρώσεις ή/και δυσμορφία.

Σαν έφηβη, η Tiffanie έκανε εγχειρήσεις στα άκρα και πρόσθεσε 35 εκατοστά στο ύψος της. Μετά τον γάμο της με τον υποδεκανέα Eric A. Gabrielse, η Tiffanie έμαθε ότι ήταν έγκυος. Δεν πίστευε ότι θα ήταν δυνατόν να αποκτήσει παιδιά, πόσο μάλλον ένα υγιές και «φυσιολογικό» μωρό.

Έμεινε ξανά έγκυος όταν το πρώτο της παιδί ήταν 3 ετών. Η αποφασιστική μητέρα μεγαλώνει πλέον ένα μωρό που έχει πάνω από το μισό μέγεθος της και περιμένει ακόμα ένα! Ωστόσο, το μικροσκοπικό της σώμα σημαίνει ότι έχει περιορισμένο χώρο για το μωρό. Κινδυνεύει ακόμα και να πέσει εξαιτίας της κοιλιάς της.

«Μοιάζω λες και κατάπια μπάλα», είπε.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Tiffanie στον υπέρηχο που έκανε στους 3 μήνες. Πήγε μαζί με τον Eric για να μάθουν αν το μωρό τους θα έχει νανισμό.

Αφήστε το σχόλιο σας: