Έγκυος σε Δίδυμα πήγε στον Γυναικολόγο για εξετάσεις. ΑΥΤΟ που της ανακοίνωσε, την έκανε να Παγώσει! - Fanpage

Έγκυος σε Δίδυμα πήγε στον Γυναικολόγο για εξετάσεις. ΑΥΤΟ που της ανακοίνωσε, την έκανε να Παγώσει!

O Matt και η Jodi Parry ήταν ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν ότι περίμεναν πανομοιότυπες δίδυμες. Το ίδιο ενθουσιασμένος ήταν και ο γιος τους, οποίος θα αποκτούσε δύο μικρότερες αδερφές. Η Abigail και η Isobel γεννήθηκαν πρόωρα τον Ιούνιο του 2011. Μερικές εβδομάδες αργότερα, οι γονείς τους έλαβαν κάποια νέα που τους έκαναν να τα χάσουν.

Ο γιατρός πήγε τον Matt και την Jodi σε ένα απρόσωπο δωμάτιο και είπε μια λέξη που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Jodi: «Λυπάμαι».
Και η Abigail και η Isobel διαγνώστηκαν με σύνδρομο Down. Από όλα αυτά που ειπώθηκαν, το «λυπάμαι» του γιατρού έκανε την Jodi να αισθανθεί ότι η διάγνωση ήταν σαν ισόβια ποινή.

Ο Matt και η Jodi δεν γνώριζαν τίποτα για το σύνδρομο Down τότε. Οι πιθανότητες να γεννηθούν πανομοιότυπα δίδυμα με σύνδρομο Down ήταν μία στο εκατομμύριο. Αντί για πληροφορίες και υποστήριξη, ο Matt και η Jodi έφυγαν με φόβο, πανικό και αναπάντητα ερωτήματα.

Θα μπορούσαν τα κορίτσια να πάνε σε δημόσιο σχολείο; Θα μπορούσαν να μάθουν μαζί με τους συνομήλικους τους; Λίγο αργότερα όμως, κάτι άλλο έγινε ξεκάθαρο…

Δείτε την Abigail και την Isobel 5 χρόνια αργότερα:

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

Αφήστε το σχόλιο σας: