Ένα Θαύμα της Μηχανικής ή άλλη μια Κινέζικη Απομίμηση; Δείτε το ακριβές αντίγραφο του Τιτανικού αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ! - Fanpage

Ένα Θαύμα της Μηχανικής ή άλλη μια Κινέζικη Απομίμηση; Δείτε το ακριβές αντίγραφο του Τιτανικού αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ!

Η κατασκευή ενός αντίγραφου 116 εκατομμυρίων λιρών του Τιτανικού, ξεκίνησε στην Κίνα.

Μια τελετή και πολλά πυροτεχνήματα, σηματοδότησαν την έναρξη των εργασιών στη νοτιοδυτική επαρχία Σιτσουάν.

Τα σχέδια πυροδότησαν διαμάχη, όταν ανακοινώθηκε ότι θα περιλαμβάνουν μια προσομοίωση της σύγκρουσης με το παγόβουνου που βύθισε το πλοίο στον Ατλαντικό Ωκεανό στις 15 Απριλίου, 1912, όπου 1.500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

1

2

Πολλοί αναφέρουν αυτό το αντίγραφο, θα μοιάζει με το πλοίο στην υπερπαραγωγή του 1997 στην ταινία «Τιτανικός», με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ.

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2017 και θα χρησιμοποιηθεί ως τουριστικό θέρετρο.

Πολλοί άσκησαν κακή κριτική στο έργο αυτό, γιατί θα χρησιμοποιηθεί για τουριστικούς λόγους κάτι το οποίο θυμίζει το θάνατο τόσων ανθρώπων.

Οι ειδικοί, προσπαθούν να πλησιάσουν όσο πιο κοντά μπορούν στο πρωτότυπο πλοίο. Δεν χτίζουν κάθε δωμάτιο στο πλοίο, αλλά το κέλυφος του πλοίου και οι εξωτερικοί χώροι θα είναι αρκετά ακριβείς. Θα υπάρχουν μερικά εσωτερικά δωμάτια για να μπορεί ο κόσμος να περιηγηθεί στους χώρους του πλοίου.

Το νέο θέρετρο θα περιλαμβάνει επίσης μια τεχνητή παραλία, κινηματογράφο σε 6D και αντίγραφα ενός ενετικού ναού και ευρωπαϊκά κάστρα.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Credit: Dailymail

Αφήστε το σχόλιο σας: