Ένιωθε αφόρητους Πόνους χαμηλά στην Κοιλιά της. Μόλις την εξέτασε ο Γυναικολόγος, Πάγωσε με ΑΥΤΟ που Αντίκρισε! - Fanpage

Ένιωθε αφόρητους Πόνους χαμηλά στην Κοιλιά της. Μόλις την εξέτασε ο Γυναικολόγος, Πάγωσε με ΑΥΤΟ που Αντίκρισε!

Μια γυναίκα σοκαρίστηκε όταν η γυναικολόγος της ανακάλυψε την απίθανη αιτία του συνεχούς στομαχόπονου της. Η Michelle Barrow είχε πει στην γυναικολόγο της ότι πονούσε συνεχώς στην κάτω κοιλιακή χώρα, όταν πήγε για το ετήσιο τσεκ-απ της.

Υποπτευόμενη ότι η Barrow μπορεί να είχε κύστεις στις ωοθήκες, η γιατρός άρχισε να εξετάζει τον κόλπο της. Τότε ανακάλυψε παράξενες τρίχες μέσα στην ασθενή. «Ξεκίνησε την εξέταση και αμέσως άρχισε να μουρμουρίζει στον εαυτό της, “Τι είναι αυτό; Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Τι στο καλό είναι αυτό το πράγμα;”.»

Η γιατρός αρχικά πίστεψε ότι ήταν ίνες από ταμπόν που είχαν μπλεχτεί στα σκοινιά του αντισυλληπτικού σπιράλ της Barrow. Αφού έβγαλε όλες τις τρίχες από τον κόλπο της, όμως, της έδειξε την μπάλα μεγέθους περίπου 5 εκατοστών, η οποία είχε το ίδιο γκρίζο χρώμα με τον γάτο της Barrow, τον Donut.

«Τι στο καλό; Είναι τρίχες γάτας. Υπήρχε μια μπάλα από τρίχες γάτας μέσα μου για ένα μήνα. Αυτές είναι τρίχες γάτας και ήταν μέσα στον κόλπο μου και μου προκαλούσαν πόνο», είπε η Barrow για τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό της μόλις συνειδητοποίησε τι βρισκόταν μέσα της.

Η Barrow αφήνει τις δύο γάτες της, τον Donut και τον Cricket, να κοιμούνται στο κρεβάτι της μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. Είπε ότι πίστευε πως κάποιες από τις τρίχες είχαν κολλήσει στο πέoς του συντρόφου της και έτσι μεταφέρθηκαν μέσα της κατά την διάρκεια του σeξ.

Αντί να βγουν από μέσα της, είχαν κολλήσει στα σκοινιά του σπιράλ της και είχαν σχηματίσει μια μπάλα μέσα στον κόλπο της.
Η Barrow πλέον καθαρίζει τα σεντόνια της τακτικά, αφήνει τις γάτες να κοιμούνται μόνο πάνω στο πάπλωμα και ζητάει από τον σύντροφο της να κάνει ντουζ πριν το σeξ.

«Το σeξ ήταν σίγουρα κάπως παράξενο τις πρώτες εβδομάδες μετά το ραντεβού στην γυναικολόγο και δεν μπορώ να πω ότι κατηγορώ τον σύντροφο μου που ξενέρωσε λίγο με αυτό που βρέθηκε μέσα στον κόλπο μου.»

Είπε ακόμη ότι αγόρασε μητροσκόπιο από το διαδίκτυο ώστε να εξετάζει τον εαυτό της σε περίπτωση που νιώσει πόνο στην κοιλιά ξανά. «Νομίζω ότι είναι απίθανο το πόσα προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στον κόλπο», είπε.

«Πιστεύω πως το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι οι κόλποι είναι μυστηριώδη αινίγματα τα οποία δεν θα κατανοήσουμε ποτέ πλήρως, γι’αυτό μπορούμε απλά να συνεχίσουμε να μιλάμε για το πόσο περίεργα είναι στο διαδίκτυο», συνέχισε.

Credit: americanow.com

Αφήστε το σχόλιο σας: