Ένιωθε μεγάλη Μοναξιά μετά τον Θάνατο του Άντρα της. Δεν Περίμενε όμως ότι θα ξανά έβρισκε τη Χαρά, μπροστά στη Πόρτα της! - Fanpage

Ένιωθε μεγάλη Μοναξιά μετά τον Θάνατο του Άντρα της. Δεν Περίμενε όμως ότι θα ξανά έβρισκε τη Χαρά, μπροστά στη Πόρτα της!

Το 1953, η Sally Rewehooeern μετακόμισε στις ΗΠΑ από την πόλη που έμενε στην Ολλανδία. Τώρα είναι 92 και ζει μόνη της από τότε που έχασε τον άντρα της το 1990. Νιώθει πολύ μοναξιά, ιδιαίτερα αφού τα παιδιά της είναι διασκορπισμένα σε όλη την χώρα.

Πρόσφατα, οι γείτονές της στο Mount Vernon της Ουάσινγκτον βίωσαν μία δική τους απώλεια όταν πέθανε ο σκύλος, Blizzard. Τότε, πήραν ένα κουτάβι Αγίου Βερνάρδου 15 εβδομάδων και το ονόμασαν Brody. Την ίδια μέρα όμως που τον έφεραν, εκείνος άρχισε να περιπλανιέται στην γειτονιά. Τελικά, έφτασε στο σπίτι της Sally και η χήρα έγινε αμέσως κολλητή με το κουτάβι.

Από τότε, ο Brody την ακολουθεί παντού. Οι ιδιοκτήτες του συνεχώς τον βρίσκουν να είναι μαζί της στον κήπος της, να πηγαίνει μαζί της μέχρι το γραμματοκιβώτιο ακόμα και να μπαίνει στο αμάξι της σε καθημερινή βάση!

Η Sally, η οποία μεγάλωσε σε μία φάρμα στην Ολλανδία και ήταν περιτρυγιρισμένη από σκυλιά από μικρή, λέει πως ο Brody της έχει θυμίσει τα νιάτα της και της έχει δώσει πολύ δύναμη.

Τώρα είναι πιο ενεργή από ποτέ χάρη στον τριχωτό της φίλο!

https://www.youtube.com/watch?v=D9FZOJF7qKY

Πώς σας φάνηκε η ιστορία της;

Αφήστε το σχόλιο σας: