Ένιωθε πάντα «Άσχημη» και Μισούσε τον Εαυτό της. Μόλις δείτε ΠΩΣ μεταμορφώθηκε, δεν θα Πιστεύετε ότι είναι η ίδια Γυναίκα! - Fanpage

Ένιωθε πάντα «Άσχημη» και Μισούσε τον Εαυτό της. Μόλις δείτε ΠΩΣ μεταμορφώθηκε, δεν θα Πιστεύετε ότι είναι η ίδια Γυναίκα!

H Cynthia Stanley ένιωθε πάντα «άσχημη». Μισούσε την μύτη της και σε όλη της την ζωή την κορόιδευαν γ’αυτό. Την αποκαλούσαν «Πινόκιο» και «πίστα του σκι». Πάντα έκανε πλάκα ότι αν κέρδιζε στο λότο, θα έκανε πλαστική στην μύτη. Οι άντρας και τα τρία παιδιά της όμως δεν ήξεραν πόσο σοβαρά το εννοούσε.

«Δεν με νοιάζει τι κάνουμε, αλλά η μαμά θα αποκτήσει καινούρια μύτη», είπε η Cynthia στο Houma Today το 2009. Όταν έμαθε για την εκπομπή The Doctors το 2008, τους έγραψε ένα λεπτομερές γράμμα για τους λόγους που αισθανόταν μοναξιά και απομόνωση λόγω της εμφάνισης της.

Όταν το πάνελ της εκπομπής συμφώνησε να την αναλάβει, η οικογένεια της είχε ανάμικτα συναισθήματα. Φυσικά, την θεωρούσαν όμορφη έτσι όπως ήταν. «Στην αρχή ήμουν λίγο μπερδεμένος», είπε ο John. «Είπα, “Γιατί θες να τα κάνεις όλα αυτά;”. Η μύτη της δεν με ενοχλούσε, αλλά ενοχλούσε εκείνη. Πάλευε με εκείνη την μύτη για 48 χρόνια.»

Αλλά όταν ο John είδε πόσο ενθουσιασμένη ήταν η Cynthia, δεν μπορούσε παρά να μην ενθουσιαστεί και ο ίδιος για εκείνη. Η οικογένεια αποφάσισε να συσπειρωθεί γύρω από την Cynthia για το ταξίδι της. Στην εκπομπή η Cynthia δέχτηκε ολόκληρη μεταμόρφωση στο σώμα της: της έκαναν πλαστική στην μύτη, επέμβαση στα δόντια, λίφτινγκ προσώπου, αύξηση στήθoυς, μπότοξ και της πρόσθεσαν εξτένσιον στα μαλλιά.

Όταν ολοκληρώθηκε η μεταμόρφωση, η Cynthia είδε τον εαυτό της για πρώτη φορά και έβαλε τα κλάματα. «Ευχαριστώ τον Θεό και εκείνους κάθε μέρα γι’αυτό, γιατί δεν θα μπορούσα να το είχα καταφέρει μόνη μου», είπε. Ο John παρατήρησε ότι η Cynthia είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση της. Εκείνος, ωστόσο, την αγαπούσε και πριν και μετά με τον ίδιο τρόπο: άνευ όρων.

«Για μένα πάντα θα είναι το κοριτσάκι που παντρεύτηκα», είπε ο John. «Δεν άλλαξε στα μάτια μου. Είναι η ίδια.»

Δείτε στο βίντεο την μεταμόρφωση της Cynthia:

https://www.youtube.com/watch?v=3d7ZYqdA1JQ&t=34s

Αφήστε το σχόλιο σας: