Έπασχε από Κατάθλιψη και δεν είχε Χτενίσει τα Μαλλιά της για πάνω από 6 Μήνες. Τότε μια Κομμώτρια, της έκανε το Καλύτερο δώρο! - Fanpage

Έπασχε από Κατάθλιψη και δεν είχε Χτενίσει τα Μαλλιά της για πάνω από 6 Μήνες. Τότε μια Κομμώτρια, της έκανε το Καλύτερο δώρο!

Μια κομμώτρια που ονομάζεται Kate Langman, τάραξε το διαδίκτυο, όταν μοιράστηκε μια συγκινητική ιστορία από μια θεαματική μεταμόρφωση των μαλλιών μιας πελάτισσας που είχε ανάγκη.

Η Langman, μεταμόρφωσε μια γυναίκα που έπασχε από έντονη, εξουθενωτική κατάθλιψη.

Η κατάθλιψη είναι μια ψυχική νόσος που ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως. Πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν τα συμπτώματα της σε καθημερινή βάση και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η πελάτισσα της Langman, είχε πέσει σε βαθιά κατάθλιψη η οποία διήρκεσε περισσότερο από έξι μήνες. Στο διάστημα αυτό, είχε ουσιαστικά εγκαταλείψει την περιποίηση της. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά της μετατράπηκαν σε μια γιγαντιαία μπερδεμένη μπάλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Η γυναίκα δεν είχε καμία ιδέα για το πώς να διορθώσει τα μαλλιά της, αλλά η Langman ήταν έτοιμη για την πρόκληση.

1

Η ανάρτηση της ιστορίας της Kate Langman, ανέβηκε στο διαδίκτυο στις αρχές Μαρτίου 2017.

Μέχρι σήμερα έχει σχεδόν 20.000 κοινοποιήσεις και εκατοντάδες σχόλια που επικροτούν την συμπεριφορά της.

2

Διαβάστε την συγκινητική ανάρτηση της Langman παρακάτω.

3

«Δουλεύω σε ένα σαλόνι ομορφιάς. Περίπου ένα μήνα πριν, είδα αυτή τη γυναίκα αναστατωμένη. Όταν ρώτησα αν χρειάζεται βοήθεια, μου είπε την ιστορία της. Έπασχε από βαθιά κατάθλιψη. Δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της για 6 μήνες. Πράγμα που σήμαινε ότι δεν έλουζε τα μαλλιά της».

4

«Τα μαλλιά της είχαν μετατραπεί σε μια τεράστια μπερδεμένη μπάλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Κλείσαμε ένα ραντεβού για την επόμενη ημέρα και εκείνη δεν εμφανίστηκε. 2 εβδομάδες αργότερα εμφανίστηκε και κλείσαμε ένα άλλο ραντεβού. Και για άλλη μια φορά, δεν ήρθε. Στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα πολύ να την βοηθήσω».

5

«Έτσι, μια μέρα εμφανίστηκε και ξεκινήσαμε την μεταμόρφωση. Θα μου ήταν πιο εύκολο να κόψω τα μαλλιά της πολύ κοντά και να πετάξω την μπάλα μαλλιών, όμως ήθελα να αφήσω το μήκος των μαλλιών της και το ήθελε και εκείνη».

6

«Ήθελα να την κάνω να αισθανθεί και πάλι όμορφη. Μας πήρε οκτώμισι ώρες η όλη διαδικασία. Τεσσεράμισι ώρες το χτένισμα, τρεις ώρες η βαφή και μισή ώρα το κούρεμα. Όμως, όλο αυτό άξιζε τον κόπο!»

7

«Όταν τελειώσαμε, είδα τη λάμψη στα μάτια της και τα μάγουλά της είχαν πάρει μια ρόδινη ροζ απόχρωση από τον ενθουσιασμό της, γιατί ένιωθε καλά με τον εαυτό της. Της άλλαξα την ζωή και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Είναι πανέμορφη και πολύ ευτυχισμένη!»

Αυτή ήταν η όμορφη ιστορία της Langman!

Αφήστε το σχόλιο σας: