Έπιασε τον γείτονα να κακοποιεί την ενός έτους κόρη του. Η αντίδραση του πατέρα; Και λίγα του έκανε! - Fanpage

Έπιασε τον γείτονα να κακοποιεί την ενός έτους κόρη του. Η αντίδραση του πατέρα; Και λίγα του έκανε!


Ένας άντρας από το Missouri έχει κατηγορηθεί για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 1 έτους κοριτσιού που πρόσεχε αφού οι γονείς του τον έπιασαν επ αυτοφόρω. Ο πατέρας του κοριτσιού τα έχασε και άρχισε να τον χτυπάει με ένα συρτάρι.

Ο Jayson Newlun, 26, πρόσεχε το 1 έτους κορίτσι ενώ οι γονείς του είχαν πάει για ψώνια. Επειδή η μητέρα της οικογένειας είχε ξεχάσει κάποια πράγματα στο σπίτι, γύρισε για να τα πάρει. Όταν έφτασαν στο σπίτι, η μητέρα παρατήρησε πως ο Newlun  δεν ήταν πια στον καναπέ και η πόρτα του δωματίου της κόρης της ήταν ανοιχτή.

Μπήκε μέσα και είδε τον Newlun να βγάζει άσεμνες φωτογραφίες από την κόρη της και να την ακουμπάει ενώ ακουμπούσε τον εαυτό του. Τότε ήταν που ο πατέρας του κοριτσιού του επιτέθηκε.

3

Τον χτύπησε με ένα συρτάρι και του έριξε αρκετές μπουνιές. Χρειάστηκε να μπει και ένας γείτονας στην μέση για να σταματήσει τον πατέρα από την επίθεσή του.

Η μητέρα είπε στην αστυνομία πως τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό. Της είπε ότι δεν ήξερε. Ο Newlun συνελήφθη και έχει οριστεί $250,000 εγγύηση.

Ποια πιστεύετε θα πρέπει να είναι η τιμωρία του;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: