Έτσι τιμωρούν τους Παιδεραστές στην Ινδία! Δείτε ΤΙ έκαναν αυτές οι Μαμάδες στο Τέρας που κακοποίησε έναν μικρό Παιδί - Fanpage

Έτσι τιμωρούν τους Παιδεραστές στην Ινδία! Δείτε ΤΙ έκαναν αυτές οι Μαμάδες στο Τέρας που κακοποίησε έναν μικρό Παιδί

Ένας βιαστής δέθηκε και χτυπήθηκε με ξύλα από πολλές γυναίκες αφού κατηγορήθηκε πως επιτέθηκε σεξουαλικά ένα παιδί.

Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε στην Ινδία, τρεις γυναίκες περικυκλώνουν έναν άντρα, δένουν τα χέρια του πίσω από την πλάτη και τον σέρνουν στο χώμα με ένα σκοινί ενώ τον χτυπάνε με ξύλα.

3

Δεκάδες γυναίκες και παιδιά κοιτάνε ενώ οι τρεις γυναίκες τον χτυπάνε εναλλάξ με τα ξύλα.

Ο άντρας δεν φαίνεται να αντιστέκεται και απλά μένει ξαπλωμένος στο πάτωμα. Το βίντεο τελειώνει με έναν αστυνομικό να μιλάει προς το πλήθος, ενώ ο φερόμενος βιαστής είναι ακόμα δεμένος στο χώμα.

Οι λεπτομέρειες του βιασμού παραμένουν άγνωστες. Το βίντεο με τις γυναίκες που έπαιρναν την εκδίκησή τους ανέβηκε στο LiveLeak, όπου έχει προβληθεί πάνω από 23,000 φορές. Οι βιασμοί συνεχίζουν να είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα στην Ινδία, όπου οι αριθμοί των αναφερθέντων βιασμών ανέρχονται στις δεκάδες χιλιάδες κάθε χρόνο.

4

Μόνο το 2015, υπήρξαν 34,000 καταγεγραμμένα περιστατικά βιασμών στην χώρα, αν και ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος αφού πολλές γυναίκες δεν πηγαίνουν στην αστυνομία για να αναφέρουν τι συνέβη.

Εσείς ποια πιστεύετε θα πρέπει να είναι η τιμωρία του;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: