«Έχασα 120 Κιλά αλλά ακόμη Νιώθω Αηδιαστική..» - Το Τεράστιο Πρόβλημα των Παχύσαρκων Ανθρώπων που αδυνάτισαν Γρήγορα! - Fanpage

«Έχασα 120 Κιλά αλλά ακόμη Νιώθω Αηδιαστική..» – Το Τεράστιο Πρόβλημα των Παχύσαρκων Ανθρώπων που αδυνάτισαν Γρήγορα!

Μια ομάδα ατόμων που έχουν χάσει πάρα πολλά κιλά, πρόκειται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, για να απαλλαγούν από την άσχημη περίσσεια δέρματος που τους έχει απομείνει.

Και όλα αυτά θα συμβούν στην δεύτερη σεζόν ενός ριάλιτι σόου που βγαίνει στον αέρα την 1η Μαρτίου. Σε αυτό το σόου, θα συμμετέχουν 20 άνδρες και γυναίκες που έχουν χάσει εκατοντάδες κιλά ο καθένας, αλλά εξακολουθούν να ζυγίζουν αρκετά κιλά, λόγω του δέρματος που κρέμεται από το κορμί τους.

«Αυτό το δέρμα είναι φυλακή», ένας άνθρωπος παραδέχεται στην σπαρακτική προεπισκόπηση για την επερχόμενη σεζόν.

1

2

Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες, είναι πρόθυμοι να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του δέρματος, το οποίο μπορεί να ζυγίζει μέχρι και 30 κιλά.

Στο βίντεο προεπισκόπησης βλέπουμε τους συμμετέχοντες να ομολογούν ότι εξακολουθούν να νιώθουν άσχημα το σώμα τους, παρά τις απίστευτες απώλειες βάρους.
«Το δέρμα μου φαίνεται φρικτό», λέει μια γυναίκα, ενώ ένας άλλος άνδρας ομολογεί: «Ντρέπομαι για το σώμα μου».

3

4

5

«Υπάρχουν κοιλιακοί εκεί κάτω. Τους αισθάνομαι», λέει ένας άντρας, κοιτάζοντας το σώμα του στον καθρέφτη.

Ένας άλλος άντρας, έχει τόση περίσσεια δέρματος που φτάνει σχεδόν τους αστραγάλους του και ο ίδιος παραδέχεται ότι αισθάνεται παγιδευμένος στο σώμα του.

Ο Δρ Younan Nowzaradan, ο χειρουργός που θα κάνει τις μεταμορφώσεις, εξηγεί: « Θα κάνουμε θαύματα. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι».

6

7

Παρά το γεγονός ότι οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος κάθε επεισοδίου για να δουν τα τελικά αποτελέσματα των χειρουργικών επεμβάσεων, φαίνεται ότι πολλές ζωές έχουν αλλάξει ριζικά μετά τις επεμβάσεις.
«Όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, δεν βλέπω το παρελθόν μου», λέει μια γυναίκα, ενώ ένας άλλος προσθέτει: «Τώρα, νιώθω σαν να έχω κερδίσει πίσω την αυτοπεποίθησή μου».
Η πρεμιέρα της σεζόν θα αρχίσει με τον Andrew, 31 ετών, ο οποίος πήγε από τα 240 κιλά στα 100 κιλά. Μετά τη γέννηση της κόρης του και το τέλος της σχέσης του, ήθελε να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του.

8

9

Εν τω μεταξύ, το επεισόδιο αναφέρεται επίσης στην 39 ετών Julie. Ήταν υπέρβαρη σχεδόν σε όλη της τη ζωή και κατάφερε να πάει από τα 150 κιλά στα 70 κιλά αφού υποβλήθηκε σε γαστρική χειρουργική επέμβαση.

Παρά την επιτυχία της απώλειας βάρους της, η περίσσεια δέρματος στο σώμα της, την έχει απομακρύνει από τον σύζυγό της και τα παιδιά της. Ελπίζει ότι η αφαίρεσή του θα την βοηθήσει να γίνει η σύζυγος και η μαμά θέλει να είναι.

10

11

12

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: