Έχει σοκάρει τον Πλανήτη: Τον συνέλαβαν για Βιασμό, αλλά αυτό που βρήκαν Σπίτι του οι Αστυνομικοί, τους έκανε να Παγώσουν... - Fanpage

Έχει σοκάρει τον Πλανήτη: Τον συνέλαβαν για Βιασμό, αλλά αυτό που βρήκαν Σπίτι του οι Αστυνομικοί, τους έκανε να Παγώσουν…

«Η μαμά σου δεν μπορεί να σε σώσει.» Αυτό φέρεται να είπε ένας 31χρονος από το Maryland σε 4χρονο κορίτσι καθώς το βίαζε στο δάσος στο Montgomery County. Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Kyle Thompson βιντεοσκόπησε τις σεξουαλικές κακοποιήσεις του κοριτσιού και άλλων δύο παιδιών κάτω των 5 ετών και αργότερα έδειξε τα βίντεο σε γνωστό του, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Την Τετάρτη το δικαστήριο τον κατηγόρησε για παραγωγή παιδικής πορνογραφίας. Οι επιθέσεις συνέβησαν ανάμεσα στις 9 Μαΐου 2015 και τις 28 Ιανουαρίου 2017, με αποτέλεσμα την παραγωγή πορνογραφικών βίντεο με παιδιά. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Thompson ίσως είχε γίνει φίλος με γυναίκες με μικρά κορίτσια για να έχει πρόσβαση σε αυτά.

13

Αυτή την στιγμή κρατείται για κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και σεξουαλική επίθεση πρώτου και τρίτου βαθμού. Την αστυνομία ενημέρωσε μια ανώνυμη πηγή στις 16 Μαρτίου. Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, ο Thompson έδειχνε στον κόσμο βίντεο του να κάνει σεξ με την 4χρονη και άλλα δύο κορίτσια.

Σε ένα βίντεο από τις 28 Ιανουαρίου 2017, η 4χρονη φέρεται να ακούγεται να φωνάζει, «Θέλω την μαμά μου» και ο Thompson της απαντάει, «Η μαμά σου δεν μπορεί να σε σώσει». Σε ένα άλλο βίντεο, ο 31χρονος φέρεται να δένει τα χέρια ενός κοριτσιού με ζώνη και να κάνει σεξ μαζί του ενώ εκείνο κλαίει.

Όταν η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι του στο Burtonsville στις 17 Μαρτίου, ανακάλυψε πολλές φωτογραφίες και βίντεο παιδικής φωτογραφίας από το 2013.

14

Ερευνώντας τις αποδείξεις κατάφεραν να αναγνωρίσουν το τρίτο θύμα, ένα 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο σε ένα βίντεο έκλαιγε ενώ το κακοποιούσε ο Thompson, ο οποίος έβγαινε με την γιαγιά του. Ο άντρας πρόσεχε την μικρή ενώ η γιαγιά της είχε βγει για ψώνια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Thompson επίσης φέρεται ότι προσπάθησε να κακοποιήσει και την 9χρονη αδερφή της 4χρονης, με την μητέρα των οποίων έβγαινε, αλλά εκείνη κατάφερε να ξεφύγει. Ο άντρας δεν κατηγορήθηκε ποτέ γι’αυτή την υπόθεση, αλλά παραμένει ακόμα ανοιχτή. Όταν τον ανέκρινε η αστυνομία, ο Thompson αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και είπε ότι δεν γνώριζε τα θύματα.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως πολύ βίαιος, έχει στην κατοχή του 15 πυροβόλα όπλα και θεωρείται ύποπτος ότι στο παρελθόν χτυπούσε και βίαζε γυναίκες υπό την απειλή όπλου. Ο Thompson βρίσκεται αντιμέτωπος με υποχρεωτική φυλάκιση τουλάχιστον 15 ετών και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 30 χρόνια. Πριν την σύλληψη του, ο Thompson δεν είχε ποινικό μητρώο και έβγαζε 80.000 δολάρια τον χρόνο.

Εσείς ποια τιμωρία πιστεύετε του αξίζει;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: