Έχει Χαζέψει ο Κόσμος! Αυτή η Γυναίκα είναι πρόθυμη να Πεθάνει για να Αποκτήσει τους μεγαλύτερους Γοφούς πάνω στη Γη... - Fanpage

Έχει Χαζέψει ο Κόσμος! Αυτή η Γυναίκα είναι πρόθυμη να Πεθάνει για να Αποκτήσει τους μεγαλύτερους Γοφούς πάνω στη Γη…

Αυτή η γυναίκα από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τους μεγαλύτερους γοφούς του κόσμου, ακόμα και αν αυτό την σκοτώσει.

1

Η 45χρονη Bobbi-Jo Westley ήδη έχει γοφούς με περίμετρο 241 εκατοστά, αλλά έχει στόχο να φτάσει τα 251 εκατοστά, ρεκόρ Γκίνες που κατέχει η Mikel Ruffinelli από το Λος Άντζελες.

«Οι γοφοί είναι αυτό που με κάνουν μοναδική,» δηλώνει η ίδια.

2

Οι τεράστιοι γοφοί της της έχουν αποφέρει φήμη μέσω του Διαδικτύου, με θαυμαστές της από όλο τον κόσμο να αγοράζουν τις φωτογραφίες της.

Έχει ακόμα κανονίσει «συνεδρίες καθίσματος» για τους μεγαλύτερους θαυμαστές της, που πληρώνουν την πληθωρική γυναίκα να κάθεται πάνω τους και να τους «λιώνει».

«Όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν άντρες που τους αρέσει η φιγούρα μου, εξεπλάγην κάπως. Δέχομαι διάφορα δώρα και μηνύματα από τους θαυμαστές μου, κάποιοι μέχρι και μου ζητάνε να τους παντρευτώ, πράγμα που είναι αδύνατο, καθώς είμαι ήδη παντρεμένη.»

3

Την τελευταία φορά που επισκέφτηκε το γιατρό της, ζύγιζε 246 κιλά, αλλά οι μεγάλοι της γοφοί έρχονται με ένα τίμημα.

Η Westley προς το παρόν πρέπει να είναι περιορισμένη στο σπίτι, υπό τις οδηγίες του γιατρού της, και ογκώδης σωματότυπός της την εμποδίζει να κάνει καθημερινές δραστηριότητες.

«Όταν ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες ή όταν περνάω μέσα από πόρτες, πρέπει να γυρνάω πλάγια.» Αναφέρει ότι η μεγάλη αύξηση του βάρους της οφείλεται σε υποδραστήριο θυρεοειδή, μια πάθηση με την οποία διαγνώστηκε πριν από 6 χρόνια.

4

Αλλά η διατροφολόγος της, η Nadia Sharifi, δεν την πιστεύει. «Είναι στην κυριολεξία ζήτημα ζωής και θανάτου σε αυτό το σημείο. Οι ορμόνες ή προβλήματα του θυρεοειδή ή άλλο ζήτημα υγείας μπορεί να παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά στην τελική είναι αυτό που καταναλώνουμε,» αναφέρει η διατροφολόγος.

«Είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Θέλω να με θυμούνται για κάτι και πιστεύω ότι το να έχω τους μεγαλύτερους γοφούς του κόσμου είναι αυτό για το οποίο θέλω να με θυμούνται.»

5

Η Westley αναφέρει ότι γνωρίζει ότι θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο και ανησυχεί για την υγεία της. Ο γιατρός της της έχει ζητήσει να σκεφτεί την εγχείρηση γαστρικής παράκαμψης.

Αλλά η αποφασιστικότητά της να καταφέρει ένα παγκόσμιο ρεκόρ ξεπερνάει τους φόβους της.

Αφήστε το σχόλιο σας: