Αγχωμένος άντρας ξυρίζεται για 1η φορά μετά από έναν χρόνο. Δείτε ΠΩΣ έγινε και δε θα πιστεύετε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος! - Fanpage

Αγχωμένος άντρας ξυρίζεται για 1η φορά μετά από έναν χρόνο. Δείτε ΠΩΣ έγινε και δε θα πιστεύετε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος!

Ο Ed Carthy, είχε αφήσει αξύριστη την γενειάδα του για ένα ολόκληρο έτος και τα μαλλιά του 18 μήνες ακούρευτα. Όλο αυτό ξεκίνησε αρχικά σας αστείο ανάμεσα σε εκείνον και τους φίλους του, για να δει πόσο καιρό θα μπορούσε να τα αφήσει μακριά.

Ο Ed είχε γενειάδα 10 εκατοστών και μια μακριά αλογοουρά, οπότε αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για μια πιο καθαρή εμφάνιση. Έτσι, κατευθύνθηκε προς ένα κομμωτήριο στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Ed ήταν εμφανώς νευρικός όπως καθόταν στην καρέκλα του κομμωτηρίου, περιμένοντας την μεγάλη αλλαγή. «Μπορώ να δω τον εαυτό μου ξανά», φώναζε όπως οι τρίχες έπεφταν στο πάτωμα.

Μετά την ολοκλήρωση του κουρέματος και ξυρίσματος του Ed, οι περισσότεροι σχολιαστές του YouTube μίλησαν για την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Φαίνεται ότι συμφωνούν στο ότι ο Ed, είναι πολύ καλύτερος χωρίς όλα αυτά τα μαλλιά.

Απλά δείτε αυτό το βίντεο μέχρι το τέλος – μοιάζει με εντελώς διαφορετικό άτομο.

Αφήστε το σχόλιο σας: