Αγόρασε έναν παλιό & βρώμικο καναπέ για $20. Δεν περίμενε όμως ότι έκρυβε μια τεράστια περιουσία στο εσωτερικό του! - Fanpage

Αγόρασε έναν παλιό & βρώμικο καναπέ για $20. Δεν περίμενε όμως ότι έκρυβε μια τεράστια περιουσία στο εσωτερικό του!

Το 2014, τρεις φοιτητές από το κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης αγόρασαν ένα χρησιμοποιημένο καναπέ από τον «Στρατό της Σωτηρίας» με μόλις 20 δολάρια. Ο καναπές ήταν δύσοσμος και άσχημος, αλλά ήταν ο μόνος που ταίριαζε στο σαλόνι τους.

Δύο μήνες αργότερα, ο Reese, η Cally και η Lara παρακολουθούσαν μια ταινία μαζί σε αυτόν τον καναπέ όταν αισθάνθηκαν κάτι παράξενο στα μαξιλάρια.

Τότε, κάτω από το βραχίονα του καναπέ, έβγαλαν ένα φάκελο που περιείχε 700 δολάρια.

Μετά από και άλλο ψάξιμο, βρήκαν πολλούς φακέλους με συνολικά 40.000 δολάρια.

Μόλις άρχισαν να ονειρεύονται όλους τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να ξοδέψουν την απροσδόκητη περιουσία, παρατήρησαν το όνομα μιας γυναίκας σε έναν από τους φακέλους.

Την επόμενη μέρα, σε μια λίστα τηλεφωνικού καταλόγου βρήκαν το όνομα του φακέλου και το τηλέφωνο. Οι φοιτητές συμφώνησαν να επιστρέψουν τα χρήματα στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Όταν το τρίο έφτασε στο σπίτι της γυναίκας, τους είπε πως τα 40.000 δολάρια ήταν η αποταμίευση του συζύγου της και ότι τα είχε μέσα στον καναπέ για 30 χρόνια. Αφού ο σύζυγός της πέθανε, η γυναίκα μετά από μια εγχείρηση, άρχισε να κοιμάται στον καναπέ κάθε βράδυ.

Ως χάρη στη μητέρα της, η κόρη της γυναίκας χάρισε τον παλιό καναπέ στον «Στρατό της Σωτηρίας» και της αγόρασε ένα καινούργιο κρεβάτι. Έτσι, τα χρήματα ήταν ακόμα κρυμμένα μέσα.

Έδωσε στους φοιτητές 1.000 δολάρια ως μια χειρονομία ευγνωμοσύνης.

Αφήστε το σχόλιο σας: