Μόλις Ανέβασε τη Φωτογραφία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της έφαγε άγριο Κράξιμο. Δείτε το Λόγο και Πείτε μας τη Γνώμη σας! - Fanpage

Μόλις Ανέβασε τη Φωτογραφία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της έφαγε άγριο Κράξιμο. Δείτε το Λόγο και Πείτε μας τη Γνώμη σας!

Η Emma Tapping κοινοποίησε μια φωτογραφία του χριστουγεννιάτικου δέντρου της στα κοινωνικά δίκτυα και δεν μπορούσε να πιστέψει τις αντιδράσεις που δέχτηκε. Την κατηγόρησαν ότι καυχιέται και ότι είναι υλίστρια. Επίσης, την αποκάλεσαν αηδιαστική που κακομαθαίνει τα παιδιά της.

Το δέντρο είχε γύρω του πάνω από 300 δώρα που σχεδόν το έκρυβαν. Η Tapper υπερασπίστηκε την απόφαση της να γεμίζει το δέντρο με δώρα για τα παιδιά της στο Facebook. “Λατρεύω τα Χριστούγεννα και μ’αρέσει να κακομαθαίνω τα παιδιά μου στις γιορτές και δουλεύω πολύ σκληρά για να είναι όσο πιο απίθανες γίνεται”, έγραψε.

Η Tapping μίλησε στο Inside Edition και εξομολογήθηκε ότι οι κόρες της παίρνουν από 85 δώρα και ο γιος της γύρω στα 30. Η μητέρα ισχυρίζεται ότι κάνει αναζήτηση για τα δώρα όλη την χρονιά, ψάχνει για προσφορές και εκπτώσεις. Κατάφερε να βρει ένα κουτί με LEGO 40% μείον. Ωστόσο, το συνολικό κόστος των δώρων ξεπέρασε τις 2.000 δολάρια.

Η Tapping είπε ότι θα το ξαναέκανε χωρίς σκέψη.

“Δεν αφήνω κανέναν να μου πει πώς να περάσω τα Χριστούγεννα μου με τα παιδιά μου”, είπε. “Ποιος δεν θέλει να χαμογελάει το παιδί του τα Χριστούγεννα;”

Πιστεύετε ότι τόσα πολλά δώρα κακομαθαίνουν τα παιδιά ή τους δείχνουν πόσο τα αγαπάει;

Αφήστε το σχόλιο σας: