Ανείπωτη Τραγωδία! Αυτοκτόνησε μετά από άγριο bullying που του έκαναν οι συμμαθητές του. Ήταν μόλις 8 ετών... - Fanpage

Ανείπωτη Τραγωδία! Αυτοκτόνησε μετά από άγριο bullying που του έκαναν οι συμμαθητές του. Ήταν μόλις 8 ετών…

Ένα αγόρι ηλικίας οκτώ ετών διέπραξε αυτοκτονία μόλις δύο ημέρες αφότου οι συμμαθητές του στο Οχάιο τον χτύπησαν. Ο Gabriel ‘Gabe’ Taye βρέθηκε κρεμασμένος στο υπνοδωμάτιό του από την μητέρα του Cornelia Reynolds.

1

3

Μετά το άτυχο γεγονός, εμφανίστηκε ένα ανησυχητικό βίντεο που έδειξε ότι οι νταήδες του σχολείου είχαν επιτεθεί βίαια στον οχτάχρονο στην τουαλέτα του σχολείου.

Το βίντεο από τις κάμερες επιτήρησης, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει δημόσια, δείχνει ένα άλλο αγόρι στην τουαλέτα να δέχεται επίθεση από άλλα παιδιά και ο γιος του πελάτη μου να μπαίνει», δήλωσε ο οικογενειακός δικηγόρος Jennifer Branch.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθεί πραγματικά να δραπετεύσει αλλά ο επιτιθέμενος τον έβγαλε μπροστά στον τοίχο και τον χτυπούσε για επτάμισι λεπτά.» Το σχολείο είπε ότι υπήρξε μεγάλη ανησυχία για την τόση βία που δεν είχε ποτέ αναφερθεί.

4

5

Την ημέρα της επίθεσης, ο Gabe είχε επιστρέψει στην οικογένειά του και είχε κάνει εμετό εκείνο το βράδυ. Η μαμά του τον είχε οδηγήσει στο τοπικό νοσοκομείο, όπου της είπαν ότι ήταν γρίπη.

Η μητέρα του τον βρήκε νεκρό στην κρεβατοκάμαρά του λίγες ώρες μετά.

«Ήμουν στο τραπέζι της κουζίνας και πήγα να ελέγξω το γιο μου και τον βρήκα κρεμασμένο. Είχα συγκλονιστεί όταν έμαθα για την άσχημη ημέρα του γιου στο σχολείο. Θα πρέπει να ήταν τόσο οδυνηρή γι ‘αυτόν. Μακάρι να ήξερα αυτό που συνέβη νωρίτερα. Θέλω την τιμωρία αυτών των παιδιών», είπε η Reynolds.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το θάνατο του νεαρού αγοριού και ο αστυνομικός Eric Karaguleff επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου λέγοντας ότι είχε δει το βίντεο και ότι δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που έβλεπε.

6

7

Ο ντετέκτιβ περιέγραψε πως είχε παρακολουθήσει το βίντεο και είδε ένα παιδί να μπαίνει στην τουαλέτα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και άλλα αγόρια έφτασαν.

Ο επιτιθέμενος χτύπησε ένα άλλο αγόρι στο στομάχι, το πέταξε κάτω και τον απείλησε.

Σε αυτό το σημείο, ο Gabe μπήκε στην τουαλέτα, φοβήθηκε και πήγε να φύγει. Τότε ο επιτιθέμενος τον τράβηξε προς τον τοίχο και τον χτύπησε.

Παρά την συγκλονιστική επίθεση των νεαρών αγοριών σε συμμαθητή, η έκθεση του ντετέκτιβ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σχολείο θα μπορούσε να χειριστεί το ζήτημα χωρίς τη συμμετοχή του. Έτσι, η έρευνα περατώθηκε.

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: