Ανείπωτη Τραγωδία! Για 3 Χρόνια του έκαναν ανελέητο bullying στη Σχολή. Δυστυχώς το Παλικάρι δεν άντεξε... - Fanpage

Ανείπωτη Τραγωδία! Για 3 Χρόνια του έκαναν ανελέητο bullying στη Σχολή. Δυστυχώς το Παλικάρι δεν άντεξε…

To bullying στο σχολείο είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε. Συνήθως ακούμε για τέτοια περιστατικά σε σχολεία, αλλά αυτού του είδους η παρενόχληση μπορεί να συμβεί και αργότερα στο κολέγιο. Αυτό ακριβώς ήταν που συνέβη στον Adrien Gorget.

Ο Adrien ήταν ένα παιδί γεμάτο περιέργεια, ένας επιμελής έφηβος και ένας λαμπρός και αθλητικός νεαρός άντρας. Φαινόταν πως τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει από το να γίνει επιτυχημένος.

Αφού τέλειωσε το λύκειο με έπαινο, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα: τον δέχτηκαν ως μηχανικό σε ένα πολύ καλό κολέγιο. Πάντα τον ενθουσίαζε η αεροναυτική και ήθελε να κάνει το πάθος του επάγγελμα και να γίνει μηχανικός αεροδιαστημικής.

Το 2013, ξεκίνησε να σπουδάζει και ήταν γεμάτος θέληση για ζωή.

83

Σύντομα όμως έγινε στόχος πολύ επιθετικού bullying και δεν ήταν τα απλά πειράγματα που συμβαίνουν στα περισσότερα κολέγια. Τον ενοχλούσαν συνεχώς και όταν έσπασαν το αμάξι του, έσπασε τον ‘κώδικα της σιωπής’ και το ανέφερε στην αστυνομία.

84

Από εκείνη τη στιγμή όλοι τον απομόνωσαν. Για να αποφύγει όλη αυτή την κατάσταση, πήγαινε μεγάλες βόλτες με το ποδήλατό του και μέσα σε 5 μήνες είχε κάνει πάνω από 2,700 μίλια.

Όταν είχε φτάσει στο τρίτο έτος της σχολής του, η ζωή του είχε γίνει υπερβολικά δύσκολη. Η οικογένειά του έκανε ότι μπορούσε για να τον υποστηρίξει.

Καθώς πλησίαζε η ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης για το αμάξι του, άρχισε να φοβάται πως η εκδίκηση προς το μέρος του ήταν αναπόφευκτη και ένιωθε πολύ φοβισμένος.

Ένιωθε εγκατειλημμένος από τους συμμαθητές και τους καθηγητές του και μπορούσε να σκεφτεί μόνο μία λύση. Στην ηλικία των 20, ο Adrien τελικά αυτοκτόνησε. Στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του έλεγε ξεκάθαρα πως ένιωθε ότι το κολέγιο ήταν υπεύθυνο για την τραγωδία αυτή.

Δείτε ένα συγκινητικό βίντεο που έφτιαξε η οικογένεια του Adrien:

Δυστυχώς, η περίπτωσή του δεν είναι η εξαίρεση. Το bullying είναι ένα διαδεδομένο φαινόμενο που καταστρέφει ζωές πολλών ανθρώπων και είναι σημαντικό να μπορούμε να το αναγνωρίσουμε και να το σταματάμε. Δεν πρέπει να κρατάμε την σιωπή μας όταν βλέπουμε τέτοια περιστατικά.

Όσο πιο πολύ ενημερωμένοι είμαστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το σταματήσουμε μια για πάντα!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: