Ανείπωτη Τραγωδία! 11χρονος αυτοκτόνησε όταν Πίστεψε τη Φάρσα της Κοπέλας του που Σκηνοθέτησε τον Θάνατό της - Fanpage

Ανείπωτη Τραγωδία! 11χρονος αυτοκτόνησε όταν Πίστεψε τη Φάρσα της Κοπέλας του που Σκηνοθέτησε τον Θάνατό της

Την Πέμπτη, η μητέρα του Tysen Benz, Katrina Goss, ισχυρίστηκε ότι ο γιος της πέθανε λόγω φάρσας που έκανε η 13χρονη κοπέλα του. «Του έκανε μια φάρσα όπου έμοιαζε λες και είχε αυτοκτονήσει και χρησιμοποίησε και άλλους φίλους και τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα για να φανεί ότι αυτοκτόνησε», είπε η Goss. «Έτσι εκείνος την πίστεψε και είπε, “Θα αυτοκτονήσω”.»

Η Goss μπήκε στο δωμάτιο και είδε τον γιο της να προσπαθεί να κρεμαστεί στις 14 Μαρτίου. Εδώ και μερικές εβδομάδες ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα υποστήριξης ζωής, αλλά πέθανε την Τρίτη σε νοσοκομείο στο Ann Arbor. Τα στοιχεία της κοπέλας του δεν έχουν γίνει γνωστά γιατί είναι ανήλικη.

3

Η Goss είπε ότι ο γιος της ήταν αθλητικός, είχε χιούμορ, ήταν καλός φίλος και αδερφός και γενικότερα ένα πολύ καλό παιδί. Αλλά λέει ότι όλα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά όταν αγόρασε το κινητό ενός φίλου πίσω από την πλάτη της και άρχισε να βγαίνει κρυφά με ένα μεγαλύτερο κορίτσι, παρ’όλο που εκείνη ήταν αντίθετη.

4

Η μητέρα του είπε ότι δεν είχε γνωρίσει το κορίτσι, το οποίο οι συμμαθητές του αποκαλούσαν «κοπέλα του Tysen», αλλά την είδε αρκετές φορές όταν πήγαινε ή έπαιρνε τον γιο της από το σχολείο. Δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο θα έκανε η έφηβη μια τόσο κακή φάρσα χειραγώγησης στον γιο της. Παρ’όλο που η κοπέλα είναι ανήλικη, η Goss λέει ότι θα ήθελε να της αποδοθούν κατηγορίες γι’αυτό που έκανε στον γιο της.

«Είμαι θυμωμένη. Μπορεί να είναι μικρή, αλλά όταν είσαι 13 χρονών γνωρίζεις πλήρως τις επιλογές σου και αναγνωρίζεις το σωστό από το λάθος. Μπορείς να κάνεις τις δικές σου επιλογές. Αισθάνομαι ότι εκμεταλλεύτηκε ένα μικρότερο αγόρι και ότι τον χειραγώγησε. Δεν πρέπει να περάσει έτσι. Θα πρέπει να τις αποδοθούν νομικές ευθύνες γι’αυτή την απαίσια φάρσα.»

Ο Mike Kohler, αρχηγός του αστυνομικού τμήματος Marquette είπε ότι ερευνούν ακόμη τον θάνατο του Tysen. Αν αποδοθούν ευθύνες, το κορίτσι πιθανώς να δικαστεί σαν ενήλικη αν οι κατηγορίες είναι αρκετά σοβαρές.

5

Η διαφορά ανάμεσα στα δύο συστήματα είναι ότι το σύστημα εκδίκασης ενηλίκων έχει ως σκοπό την τιμωρία των παραβατών, ενώ το σύστημα εκδίκασης ανηλίκων σκοπεύει στην επανένταξη τους στην κοινωνία. Η Goss ενθαρρύνει τις οικογένειες να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους για τους κινδύνους του διαδικτύου, των μηνυμάτων και των κοινωνικών δικτύων.

«Παροτρύνω τις οικογένειες να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους για το πολύτιμο δώρο της ζωής και τους κινδύνους του διαδικτύου», είπε.

«Θέλω να θυμόμαστε τον Tysen όπως ήταν και την χαρά που έφερνε σε όλους. Κρατήστε το πνεύμα του ζωντανό δείχνοντας δύναμη και πολεμώντας το bullying μέσω των κοινωνικών δικτύων.»

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: