Ανύπαντρη Μητέρα κάνει 2 Δουλειές για να τα Βγάλει πέρα, αλλά όταν αρρώστησε; Δεν περίμενε ποτέ ΑΥΤΟ από το Αφεντικό της! - Fanpage

Ανύπαντρη Μητέρα κάνει 2 Δουλειές για να τα Βγάλει πέρα, αλλά όταν αρρώστησε; Δεν περίμενε ποτέ ΑΥΤΟ από το Αφεντικό της!

Η ζωή της Cassie Camilo δεν είχε καλή πορεία. Αρχικά, έχασε την αγαπημένη της μητέρα και στη συνέχεια, πήρε διαζύγιο. Δύσκολα μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς της και να ταΐσει τα δύο παιδιά της.

Στην ηλικία των 35 ετών, πήρε μια σπασμωδική απόφαση.

Προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα και καλύτερη ζωή για αυτήν και για τα παιδιά της, η Cassie αποφάσισε να αφήσει τα παιδιά της πίσω στην πατρίδα της την Βραζιλία και να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είχε ακούσει πολλές ιστορίες σχετικά με γυναίκες που δούλευαν στην Αμερική και έστελναν τα χρήματα που κέρδισαν στη Βραζιλία, για να στηρίξουν τις οικογένειές τους. Ωστόσο, το να αφήσει το γιο και την κόρη της ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να κάνει.

Η Cassie έφτασε στις ΗΠΑ και άρχισε να ψάχνει για όποια δουλειά μπορούσε. Κατέπνιξε την υπερηφάνειά της και κράτησε τα προβλήματά της για τον εαυτό της.

Ενώ εργάζονταν ήδη σε δύο χειρωνακτικές εργασίες, η Cassie συνάντησε τον Peter DeRosa, έναν επιτυχημένο εστιάτορα στο Westport του Κοννέκτικατ. Ο Peter την προσέλαβε για να πλένει τα πιάτα στο Ιταλικό εστιατόριό του και οι δυο τους δημιούργησαν μια απροσδόκητη φιλία.

Ο Peter, ήξερε ότι η Cassie είχε δουλέψει στο παρελθόν κάτω από ανθυγιεινές συνθήκες. Όταν του είπε ότι είχε αρρωστήσει, ήθελε να μάθει πού έμενε για να την επισκεφτεί.

Ο Peter πήγε και είδε με τα μάτια του πως είχε καταντήσει η Cassie – και πόσο το άγχος της καθημερινότητας την είχε απομακρύνει από τα παιδιά της. Αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει περισσότερα και τελικά, έγινε ο «άγγελος» της.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε που οδήγησε αυτή η απίθανη φιλία!

Αφήστε το σχόλιο σας: