Απέτυχε στο Voice το Πείραμα της Παπαρίζου για Τρεις Φωνές και Ξέσπασε σε Κλάματα ο Μικρός... Τότε η Έλενα Σηκώθηκε σε Απόγνωση Και... - Fanpage

Απέτυχε στο Voice το Πείραμα της Παπαρίζου για Τρεις Φωνές και Ξέσπασε σε Κλάματα ο Μικρός… Τότε η Έλενα Σηκώθηκε σε Απόγνωση Και…

Απρόσμενη κατάληξη στα battles! Κλάματα στη σκηνή!

Η Έλενα Παπαρίζου είπε να πρωτοτυπήσει στο The Voice και έριξε στα battles τρεις παίκτες, προκειμένου να πάρει μαζί της στα νοκ άουτ τους δύο από αυτούς.

Συγκεκριμένα, οι Δίωνας Κουμπούρας, Γιάννης Ζαφειρίου και Δημήτρης Γεωργακούδης ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν “See you again”, προκαλώντας συγκίνηση στο πλατό, καθώς πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει συνδεθεί με το αδικοχαμένο Paul Walker.

 

 

Η τριφωνία, όμως, δεν ήταν και τόσο καλή, καθώς υπήρχαν αρκετά προβλήματα που ανέφεραν οι coaches.

Η Έλενα Παπαρίζου έστειλε αρχικά στην άλλη φάση τον Δίωνα Κουμπούρα και μετά έπρεπε να αποφασίσει για τον επόμενο παίκτη. Κάπου εκεί, ο 18χρονος “λύγισε” από την αγωνία και έβαλε τα κλάματα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και coach τον πλησίασε, του είπε ότι «δεν σου πάνε τα κόκκινα μάτια. Έφυγες…», είπε στον Γιάννη Ζαφειρίου και τον έστειλε στα νοκ άουτ.

 

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: