Τον αποκάλεσαν Αγριάνθρωπο. Όταν όμως έβγαλε τη Μπλούζα του και αποκάλυψε τη Μυστική του Ταυτότητα; Σόκαρε τους Πάντες! - Fanpage

Τον αποκάλεσαν Αγριάνθρωπο. Όταν όμως έβγαλε τη Μπλούζα του και αποκάλυψε τη Μυστική του Ταυτότητα; Σόκαρε τους Πάντες!

Τον Ιούνιο του 2016, ένας εύσωμος άντρας από το Σακραμέντο των ΗΠΑ, που εργάζεται σε δικαστήριο, προκάλεσε αίσθηση στο Διαδίκτυο… για τον πιο απροσδόκητο λόγο.

Με το εύσωμο του σώμα, την μεγάλη γενειάδα και τα αμέτρητα τατουάζ, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο Joshua Varozza πρωταγωνιστεί στη δική του επαγγελματική φωτογράφηση, που έχει γίνει viral.

O Joshua αρχικά συνεργάστηκε με την φωτογράφο Tami Bears για μια «αντρική» φωτογράφηση με θέμα «ο Θεός να ευλογεί την Αμερική». Σε άλλες φωτογραφήσεις ποζάρει με ουρές γοργόνας, μικροσκοπικά σορτσάκια ναυαγοσώστη και με μαλλιά. Τώρα ο κόσμος δεν χορταίνει να βλέπει τις απίθανες φωτογραφίες του!

Η Tami και ο Joshua ήθελαν να σπάσουν τα αρνητικά και μνησίκακα στερεότυπα με αστείες και ανάλαφρες φωτογραφήσεις, που μιμούνται τις γυναικείες πόζες των pin-ups. Και ο Joshua, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, νιώθει πολλή αυτοπεποίθηση για το σώμα του και την εμφάνισή του.

Όμως το καλύτερο μέρος αυτών των φωτογραφήσεων, είναι τι κάνουν με τα χρήματα ο Joshua και η Tami. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Αφήστε το σχόλιο σας: