Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ! Το Σκοτεινό Μυστικό της Μοιραίας Porsche που οδηγούσε ο Πολ Γουόκερ για Πρώτη Φορά στη Δημοσιότητα! - Fanpage

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ! Το Σκοτεινό Μυστικό της Μοιραίας Porsche που οδηγούσε ο Πολ Γουόκερ για Πρώτη Φορά στη Δημοσιότητα!

O πρωταγωνιστής της σειράς Fast and the Furious, Paul Walker, και ο φίλος του, Roger Rodas, τράκαραν το σπορ αυτοκίνητό τους, Carrera GT, σε ένα τραγικό ατύχημα που τους κόστισε τη ζωή. Από τότε, η κόρη του Paul Walker έχει καταθέσει μήνυση ενάντια στην Porsche λέγοντας πως υπήρξε πρόβλημα στο σύστημα σταθερότητας που προκάλεσε το ατύχημα.

Η εταιρία που κρίθηκε αθώα τότε ίσως χρειαστεί να επιστρέψει στα δικαστήρια μετά από νέα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας!

Η Porsche απέκρυψε κάποια από τα πιο σημαντικά αρχεία.

23

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κόρης του Walker, βρέθηκε ένα CD που έχει αρχεία τα οποία απέκρυψε η Porsche. Περιέχει emails από υπάλληλους της εταιρίας οι οποίοι έχουν ανησυχίες για το σύστημα σταθερότητας του Carrera GT.

24

Ο δικηγόρος  Jeffrey Milam ισχυρίστηκε πως η εταιρία γνώριζε αυτά τα στοιχεία αλλά τα απέκρυψε επίτηδες. Εάν αυτός ο ισχυρισμός είναι αληθής, τότε…

25

Υπάρχει πιθανότητα αυτό να είναι καταστροφικό για την εταιρία και το δικαστήριο να βγει υπέρ του του Walker.

26

Ένα από τα πιο σημαντικά mails μιλάει για έναν υπάλληλο που είχε τρακάρει το ίδιο μοντέλο σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο. Ο συγγραφέας του email έγραφε: ‘Από τα 1,200 μοντέλα που φτιάχτηκαν, τα 200 καταστράφηκαν στα δύο πρώτα χρόνια που πουλήθηκαν.’

Τα νέα στοιχεία είναι πολύ σημαντικά.

27

Δείχνουν πως ο γνωστός ηθοποιός πιθανώς να ζούσε σήμερα εάν το σύστημα σταθερότητας δούλευε κανονικά. Πιθανώς όμως ακόμα να μην είναι αρκετά για να καταδικαστεί η εταιρία.

28

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως η τότε νομοθεσία δεν απαιτούσε από τις εταιρίες να ενσωματώνουν συστήματα σταθερότητας. Επίσης, η Carrera έχει νικήσει κάθε παρόμοια περίπτωση που αντιμετώπισε.

29

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχτεί τελικά η υπόθεση…

Credit: wittyfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: