Αποκλειστική Νοσοκόμα επισκέφτηκε το Σπίτι ενός Ασθενή της. Αυτό που Αντίκρισε στο Ψυγείο του, την άφησε με το Στόμα Ανοιχτό! - Fanpage

Αποκλειστική Νοσοκόμα επισκέφτηκε το Σπίτι ενός Ασθενή της. Αυτό που Αντίκρισε στο Ψυγείο του, την άφησε με το Στόμα Ανοιχτό!

Σε έναν κόσμο γεμάτο υλικά αγαθά είναι εύκολο να παρασυρθούμε από σκέψεις του τι θέλουμε και να ξεχάσουμε ότι αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε το έχουμε μπροστά μας: την οικογένεια μας, μερικά χρήματα για να βγάζουμε το μήνα και φαγητό για να είναι γεμάτη η κοιλιά μας.

Η Amanda Mary Perez, αποκλειστική νοσοκόμα, επικεντρωνόταν σε όλα αυτά που ήθελε, όπως ένα καινούριο αυτοκίνητο ή ρούχα. Αλλά η άποψη της άλλαξε όταν επισκέφτηκε έναν ασθενή στο σπίτι της. Η Amanda έκανε μια δημοσίευση στο Facebook στην οποία εξήγησε ότι ο άντρας που φροντίζει της ζήτησε να του καθαρίσει το ψυγείο.

Αλλά εκείνη άνοιξε την πόρτα και σοκαρίστηκε, γιατί ήταν άδειο. Αυτό της ράγισε την καρδιά. Κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει, αφού ο ασθενής της είπε ότι αγόραζε τρόφιμα μόνο όταν είχε χρήματα. Ενώ ψώνιζε, η Amanda συνειδητοποίησε ότι η «ανάγκες» της δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με τις δικές του.

3

«Δεν έχω ξανανιώσει τόσο αγνώμων στην ζωή μου όσο σήμερα. Κάποιος μου είχε πει κάποτε ότι δεν έχει σημασία τι έχεις τώρα, γιατί σαν άνθρωπος πάντα θα σκέφτεσαι ότι δεν είναι αρκετά και θα θες ή θα χρειάζεσαι περισσότερα.»

4

«Τελευταία ήμουν πολύ ανήσυχη, γιατί ήθελα υλικά αγαθά. Καινούριο αυτοκίνητο, σπίτι, περισσότερα ρούχα, παπούτσια, κλπ.»

5

«Για όσους δεν το γνωρίζουν, είμαι αποκλειστική νοσοκόμα. Φροντίζω ανθρώπους με διάφορες παθήσεις. Βρισκόμουν στο σπίτι του πελάτη μου το πρωί και ένα από τα πράγματα που μου ζήτησε ήταν να του καθαρίσω το ψυγείο.»

6

«Το άνοιξα και είδα αυτό… Βλέποντας το, γύρισα και τον ρώτησα ποιος του ψωνίζει τρόφιμα. Έδειξε τον εαυτό του και χαμήλωσε το βλέμμα σαν να ντρεπόταν. Είπε ότι αγοράζει τρόφιμα όταν έχει χρήματα. Έκλαψα. Ποτέ δεν έχω δει τόσο άδειο ψυγείο στην ζωή μου. Σ’ευχαριστώ, Θεέ μου.»

7

«Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι οι ανάγκες μου είναι επιθυμίες και ότι οι επιθυμίες του είναι ανάγκες. Πρέπει να τρως για να ζεις, φυσικά. Καθάρισα το ψυγείο του και έφυγα όταν τελείωσε η βάρδια μου, αλλά όταν μπήκα στο αυτοκίνητο, κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να γυρίσω σπίτι γνωρίζοντας όλα αυτά.

Δεν μου περισσεύουν χρήματα, έτσι χρησιμοποίησα την επιστροφή των φόρων για να γεμίσω το ψυγείο του όσο μπορούσα περισσότερο.»

8

«Αυτή η δημοσίευση δεν έχει σκοπό να τραβήξει την προσοχή, αλλά να δείξει ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που περνάνε χειρότερα από εμάς. Άνοιξα τα μάτια μου και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να σταματήσω να θυμώνω γι’αυτά που δεν έχω και να αρχίσω να εκτιμώ αυτά που έχω.»

Οι σκέψεις σας;

Αφήστε το σχόλιο σας: