Αποφάσισε να μεταμορφώσει αυτό το παλιό νυφικό σε βραδινό φόρεμα. Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει άφωνες! - Fanpage

Αποφάσισε να μεταμορφώσει αυτό το παλιό νυφικό σε βραδινό φόρεμα. Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει άφωνες!

Για μια έφηβη από το Τζάκσονβιλ της Φλώριδα, ο χορός του σχολείου ήταν μια στιγμή για να αφήσει την προσωπικότητά της να λάμψει – ειδικά, μέσα από το φόρεμα χορού!

Η Jadyn Duguyd είναι φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών και αυτό επηρέασε άμεσα το φόρεμα της.

Στην πραγματικότητα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει δημιουργήσει ένα φόρεμα χορού. Για τον περσινό χορό, αναδημιουργούσε τη διάσημη ζωγραφική του «Vintage Van Gogh» για το φόρεμά της.

Φέτος, σίγουρα ανέβασε τα στάνταρ της!

Χρειάστηκαν 20 ώρες, ακρυλικό χρώμα και ένα παλιό νυφικό από ένα κοντινό κατάστημα για να δημιουργήσει το φόρεμα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Η φετινή έμπνευση;

Αναπαράσταση της ζωγραφικής «The Scream» του Edvard Munch.

«Είδα ότι όλα τα κορίτσια προτιμούν περίπου το ίδιο φόρεμα για το χορό τους και σκέφτηκα ότι ήταν περίεργο και ανούσιο που ξόδεψαν τόσο πολλά χρήματα για να φαινόταν ίδιες … Εγώ δεν ξόδεψα πολλά χρήματα και νομίζω ότι ξεχώρισα …», δήλωσε η Jadyn.

Το φόρεμα της στο Twitter έλαβε πάνω από 20.000 retweets και υπήρχαν ακόμη και άνθρωποι που προσφέρθηκαν να αγοράσουν τα σχέδιά της!

«Δεν περίμενα με τίποτα τόσο θετική αντίδραση» είπε . «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που η τέχνη μου τραβάει όλη αυτή την προσοχή».

Δείτε το μοναδικό φόρεμά της στο παρακάτω βίντεο!

Αφήστε το σχόλιο σας: