Ασθενής Ξύπνησε μετά από 10 χρόνια σε Κώμα. Δείτε τώρα ΤΙ κάνει ο Γιατρός και θα Σοκαριστείτε! - Fanpage

Ασθενής Ξύπνησε μετά από 10 χρόνια σε Κώμα. Δείτε τώρα ΤΙ κάνει ο Γιατρός και θα Σοκαριστείτε!

Πως αντιμετωπίζετε το πρόβλημα των φίλων σας με το αλκοόλ; Μπορεί να μην σκεφτείτε ότι μια επική φάρσα θα είναι το πιο αποτελεσματικό πράγμα, αλλά πράγματι, σε αυτή την περίπτωση ήταν.

Φανταστείτε να ξυπνήσετε ύστερα από 10 χρόνια σε κώμα… Αυτή είναι η φάρσα που ο Ray, ο οποίος μόλις δέχθηκε την 5η κλήση του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, πρόκειται να ζήσει.

Ο Ray έχασε τις αισθήσεις του από το πολύ ποτό, όπως κάνει συνήθως, και οι φίλοι του τον πήγαν σε ένα χώρο που έμοιαζε με δωμάτιο νοσοκομείου. Όταν ξύπνησε, το «προσωπικό» του «νοσοκομείου» του είπε πως ήταν σε κώμα για 10 χρόνια!

«Οδηγούσατε σε κατάσταση μέθης και έγινε ένα ατύχημα. Είστε μαζί μας για αρκετό καιρό. Το ατύχημα έλαβε χώρα το έτος 2013.» Αυτά είπε στον Ray ένας ηθοποιός φορώντας στολή γιατρού. «Πλέον είμαστε στο 2023. Ήσασταν σε κώμα για τα τελευταία 10 χρόνια.»

Έφτιαξαν ακόμη και ένα ψεύτικο τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων για να γίνει πιο πιστευτή η ιστορία τους, το οποίο ο Ray παρακολουθεί μουδιασμένος και σοκαρισμένος. Όταν τελικά αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για φάρσα, η ανακούφισή του δεν περιγράφεται, αλλά ο φίλος του άρχισε να τον χαστουκίζει στο πρόσωπο και να του φωνάζει για την βλακεία του.

Ελπίζουμε να πήρε το μάθημά του…

Credits: Yep See?

Αφήστε το σχόλιο σας: