Ασύλληπτη Τραγωδία! Έκαψε Ζωντανή την 24χρονη Σύζυγό του μετά από λάθος Ανακοίνωση του Νοσοκομείου ότι ήταν Νεκρή - Fanpage

Ασύλληπτη Τραγωδία! Έκαψε Ζωντανή την 24χρονη Σύζυγό του μετά από λάθος Ανακοίνωση του Νοσοκομείου ότι ήταν Νεκρή

Μια Ινδή, κάηκε και αποτεφρώθηκε μέχρι θανάτου, αφού οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένειά της ότι ήταν νεκρή.

Οι γιατροί είπαν, ότι η 24χρονη Rachna Sisodia, είχε πεθάνει από μόλυνση των πνευμόνων στο νοσοκομείο της Greater Noida, στην πολιτεία Uttar Pradesh της βόρειας Ινδίας.

Ο 23χρονος σύζυγός της Devesh Chaudhary, πήρε το σώμα της στις 01:27 π.μ. και το οδήγησε με κάποιους φίλους για νεκρική πυρά στην Aligarh, δύο ώρες μακριά. Στις 8:00 π.μ, άρχισαν την αποτέφρωση.

Αλλά υπάρχουν αναφορές, ότι κάποιος στη συνέχεια έσυρε τη γυναίκα από την νεκρική πυρά, πιστεύοντας ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

1

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έδειχνε σημάδια ζωής στη συνέχεια, αλλά μετά από μεταθανάτια εξέταση βρέθηκαν απανθρακωμένα σωματίδια στο λάρυγγα και τους πνεύμονες της, που δεν θα υπήρχαν αν δεν ανέπνεε.
Ο Rajesh Pandey, ένας ανώτερος επιθεωρητής της αστυνομίας, δήλωσε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης των ετυμηγορία των γιατρών.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας πρόσθεσε: «Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος καεί ζωντανός. Τα σωματίδια πάνε μέσα με την αναπνοή. Εάν ένα άτομο είναι νεκρό, τα σωματίδια δεν μπορούν να περάσουν στους πνεύμονες και στο λάρυγγα. Έτσι, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα κάηκε ζωντανή στην πυρά».

2

Ο θείος της μητέρας της νεκρής γυναίκας, κατηγόρησε τον σύζυγό της και δέκα φίλους του για σεξουαλική επίθεση και δολοφονία της κοπέλας. Η αστυνομία έχει λάβει αυτές τις κατηγορίες σοβαρά, αλλά όλοι οι άνδρες έχουν εξαφανιστεί, λένε.

Ωστόσο, οι γιατροί στο νοσοκομείο υποστηρίζουν ότι η Rachna πράγματι πέθανε στο νοσοκομείο και ο ιατροδικαστής Pankaj Mishra λέει, ότι δεν μπορεί ακόμη να είναι σίγουρος ότι το σώμα που εξετάστηκε ήταν αυτό της Rachna, λόγω της έκτασης των εγκαυμάτων.

Ο σύζυγος Devesh, δήλωσε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης από άγνωστη τοποθεσία, ότι τα πεθερικά του προσπαθούσαν να αποκτήσουν την περιουσία του.

Οι γιατροί έχουν επίσης κρατήσει ένα κομμάτι οστού για τη διεξαγωγή τεστ DNA, το οποίο παραδόθηκε στην αστυνομία. Δεν λένε όμως, πότε τα αποτελέσματα του DNA θα είναι διαθέσιμα.

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: