Αυτή είναι η Διαφήμιση που Σόκαρε το Κοινό και Απαγορεύτηκε από την Τηλεόραση! Για Ποιο Λόγο όμως; - Fanpage

Αυτή είναι η Διαφήμιση που Σόκαρε το Κοινό και Απαγορεύτηκε από την Τηλεόραση! Για Ποιο Λόγο όμως;

Πόσο καιρό ζούσατε με τους γονείς σας; Ήσασταν από αυτούς που έφυγαν από το πατρικό τους με το που έγιναν 18 ή φύγατε αρκετά χρόνια μετά την ενηλικίωσή σας; Κάποιοι γονείς κάνουν τα σπίτια τους τόσο ωραία για τα παιδιά τους, που εκείνα στο τέλος δεν θέλουν να τα αφήσουν και να φύγουν! 

Είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά τους θα θέλουν ακόμα να παίζουν και ας έχουν γίνει πλέον ενήλικοι. Αλλά από την άλλη, υπάρχουν και κάποιοι γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να φύγουν αμέσως μόλις μεγαλώσουν. Βέβαια, άμα μοιάζουν με αυτούς τους γονείς της διαφήμισης, μπορεί να φτάσουν και σε ακραία σημεία για να το πετύχουν.

Η διαφήμιση ξεκινάει ήρεμα, με τους γονείς να γυρνάνε σπίτι. Όταν όμως η μητέρα πάει να κρεμάσει τη ζακέτα της, φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά. Φοράει $εξι εσώpουχα! Πού είχε πάει ντυμένη έτσι; Και αυτό δεν είναι το πιο παράξενο της υπόθεσης! Στη συνέχεια, παίρνει μια τσουγκράνα και αρχίζει να σφυρίζει σαν να καλεί κάποιο ζώο.

Τότε, εμφανίζεται ο πατέρας, φορώντας μόνο τα εσώpουχά του και μία μάσκα γουρουνιού! Η μητέρα τον κυνηγάει σε όλο το σπίτι, αλλά η πιο ξεκαρδιστική στιγμή είναι όταν μπαίνει κάποιος μέσα. Η κόρη της έχει γυρίσει νωρίς και είναι μαζί με το αγόρι της! Η αντίδραση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους είναι όλα τα λεφτά!

Μπορείτε να φανταστείτε το να μπαίνετε σπίτι και να αντικρίζετε αυτή την εικόνα; ‘Μάλλον έχει έρθει η ώρα να μείνεις μόνη σου.’

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: