Αυτή 28χρονη μπορεί να είναι ίδια με τη Barbie, αλλά μόλις μάθετε ΓΙΑΤΙ έγινε έτσι; Θα σοκαριστείτε! - Fanpage

Αυτή 28χρονη μπορεί να είναι ίδια με τη Barbie, αλλά μόλις μάθετε ΓΙΑΤΙ έγινε έτσι; Θα σοκαριστείτε!

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι η 28χρονη Angelica Kenova από τη Ρωσία ζει μια υπέροχη ζωή: είναι όμορφη, έχει ένα φοβερό σώμα, και φαινομενικά ζει μια παραμυθένια ζωή. Αλλά και κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την ιδανική όψη.

1

Από την ημέρα της γέννησής της, οι γονείς της την αντιμετωπίζουν σαν μια ζωντανό κούκλα. Εκείνοι καθορίζουν τι θα φοράει, τι τρώει, και πού πηγαίνει. Ζει ακόμα στο πατρικό της σπίτι και σπάνια, αν όχι ποτέ, παίρνει τις δικές της αποφάσεις.

2

Στόχος των γονιών της ήταν πάντα να κάνουν την κόρη τους να μοιάζει με μια κούκλα Barbie. Αν ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες της, θα δείτε ότι το έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό.

3

Η ομοιότητα είναι παράξενη…

4

Η μητέρα της Angelica έχει αναλάβει το πρόγραμμα της γυμναστικής και της διατροφής της, που είναι σχεδιασμένο να διατηρήσει το κουκλίστικο σώμα της.

5

Ισχυρίζεται ότι είναι απολύτως «φυσική», χάρη στην πειθαρχία και τα καλά γονίδια της εμφάνισής της.

6

«Η Barbie είναι ένα πρότυπο και είδωλο για τα μικρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Είμαι ευγνώμων που μου βγαίνει τόσο εύκολα», δηλώνει η Angelica, καθώς στέκεται δίπλα στους γονείς της. Ζυγίζει μόλις 38 κιλά και έχει περίμετρο μέσης 50 εκατοστά. Περνάει ώρες στο γυμναστήριο καθημερινά, αλλά ισχυρίζεται πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

7

Το όνειρό της είναι να γίνει διεθνώς γνωστή και ήδη βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχοντας πάνω από 13.000 ακόλουθους στο Instagram.

8

Ωστόσο, παρά τους χιλιάδες θαυμαστές της, υπάρχει κάτι που λείπει από τη ζωή της Angelica: μια ρομαντική σχέση. «Θα ήταν δύσκολο δεδομένου ότι η μητέρα μου είναι πάντα μαζί μου», είπε. «Όλοι οι άνδρες που ξέρω είναι απλά φίλοι.»

9

Δεν θέλει να απογοητεύσει την οικογένειά της, και έτσι ποτέ δεν σκέφτηκε να μείνει μόνη της. Αισθάνεται ότι χρωστάει κάτι στους γονείς της, «Μου παρέχουν τόσα πολλά. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχουν κάνει.» Δεν είναι ακόμα έτοιμη να αφήσει τη φωλιά της, αλλά ελπίζει μια μέρα να γνωρίσει τον Γοητευτικό Πρίγκηπα (ή τον Κεν).

10

Μέχρι τότε, θα συνεχίσει να ζει στον ροζ, κουκλίστικο κόσμο της.

11

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: