Αυτοί οι 2 Κακοποιημένοι Σκύλοι σώθηκαν κυριολεκτικά απ'την Κόλαση. Σοκαρισμένοι οι διασώστες δεν πίστευαν ότι... - Fanpage

Αυτοί οι 2 Κακοποιημένοι Σκύλοι σώθηκαν κυριολεκτικά απ’την Κόλαση. Σοκαρισμένοι οι διασώστες δεν πίστευαν ότι…

Την περασμένη εβδομάδα, μια γυναίκα από την Philadelphia έπαθε σοκ, όταν είδε έξω από το παράθυρο της δύο σκύλους σε άθλια κατάσταση να κάθονται στην βεράντα της ήσυχα, περιμένοντας για βοήθεια. Ήταν προφανώς θύματα κυνομαχιών και είχαν βασανιστεί πολύ.

Σαν από θαύμα βρέθηκαν στην αυλή της γυναίκας, αφού πλέον έχουν ιατρική φροντίδα και αγάπη, πιθανότατα για πρώτη φορά στην ζωή τους. «Αυτοί οι σκύλοι ήταν στην αυλή μου το πρωί, όταν έφευγα για δουλειά… ήταν πολύ χτυπημένοι και χρησιμοποιούνταν σαν δόλωμα… αιμορραγούσαν.

Σπασμένα κόκαλα… υποσιτισμένοι», είπε η Tara Whitaker. «Αηδιάζω όποτε κοιτάζω αυτά τα καημένα ζωάκια. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έκανε κάποιος αυτό.» Πέρασε 3 ώρες φροντίζοντας τα πριν φτάσει ο έλεγχος ζώων. Τα μετάφεραν στο Rescue Dogs Rock NYC, όπου το προσωπικό κάνει τα πάντα για να παρέχει στην Sweet Pea και τον Dizzy την θεραπεία και την αγάπη που χρειάζονται.

Η Tara επικοινώνησε αργότερα με την ομάδα διάσωσης για να μοιραστεί την ιστορία της και να τους ευχαριστήσει που φρόντισαν τα ζώα. «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που τους πήρατε και τους φροντίζετε τόσο καλά. Είμαι χαρούμενη που είναι μαζί σας. Ο Θεός να σας έχει καλά! Καημένα σκυλάκια.»

3

«Όταν τα τάισα, κατάπιαν αμέσως το φαγητό και διψούσαν πολύ. Η Sweet Pea έφαγε περισσότερο από τον Dizzy. Εκείνος πονούσε πολύ. Έμοιαζε λες και είχε περάσει όλη του την ζωή σε ένα κλουβί. Τα πόδια του ήταν λυγισμένα και χρησιμοποιούσε την ουρά του για να κάτσει. Κουνιόταν μπρος πίσω λες και θα λιποθυμούσε. Τα μάτια του έτρεμαν από τον φόβο. Μόλις του έβγαλαν το λουρί, έκανε την ανάγκη του παντού. Φόβος.

Είχαν χρησιμοποιήσει λουριά για να τραβήξουν τους σκύλους σαν δόλωμα. Είναι αηδιαστικό. Λογικό να είναι τρομαγμένος. Δεν ήθελε να με αφήσει και μου ράγισε την καρδιά αλλά οι αστυνομικοί έπρεπε να κάνουν την έρευνα τους. Προσπάθησα να βρω ένα καταφύγιο ή κάποιον για να πάω τους σκύλους, αλλά οι 2 πρώτες ώρες πέρασαν και τίποτα. Δεν μπορούσα να τους αφήσω να υποφέρουν.

Με σκότωνε να τους βλέπω έτσι να κάθονται και να μην ξέρουν τι να κάνουν. Αλλά υποσχέθηκαν και στους δύο να βρω ένα καλό καταφύγιο. Πάλι καλά στάλθηκαν σε σας! Δηλώθηκα σαν σπόνσορα τους, γιατί αν δεν πήγαινε κανείς να τους πάρει, θα πήγαινα εγώ. Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Δεν έχω λόγια. Παρακαλώ ενημερώνετε με και δώστε τους την αγάπη μου.»

Η σελίδα του καταφυγίου δημοσίευσε το εξής: «Αυτές οι φωτογραφίες λένε πάνω κάτω την ιστορία τους… Χρησιμοποιήθηκαν, κακοποιήθηκαν και υπέφεραν την υπέρτατη προδοσία από τους ανθρώπους, χρησιμοποιήθηκαν σαν δολώματα. Μας στεναχωρεί πολύ η ιστορία τους. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Ο Dizzy πονάει τόσο πολύ που δεν μπορεί να κουνηθεί. Έχει πληγές από δαγκώματα παντού.

Η Sweet Pea δείχνει χάλια με το πρησμένο της πρόσωπο, αλλά σωματικά και ψυχικά είναι καλύτερα από τον Dizzy. Εκείνος μαζεύεται όταν τον πλησιάζουν άνθρωποι. Και γιατί να μας εμπιστευτεί; Στην τελική οι άνθρωποι απογοήτευσαν αυτούς τους σκύλους.»

Πώς γίνεται να υπάρχουν ακόμα οι κυνομαχίες στην σημερινή «πολιτισμένη» κοινωνία;

Credit: doggiescare.com

Αφήστε το σχόλιο σας: