Αυτός ο 29χρονος Νοσοκόμος που είναι ΠΙΟ όμορφος κι από Μοντέλο, θα σας βάλει σε Πειρασμό να Επισκεφτείτε τα Επείγοντα! - Fanpage

Αυτός ο 29χρονος Νοσοκόμος που είναι ΠΙΟ όμορφος κι από Μοντέλο, θα σας βάλει σε Πειρασμό να Επισκεφτείτε τα Επείγοντα!

O Fran Suarez εργάζεται σε νοσοκομείο στην Μαδρίτη. Και παρ’όλο που σίγουρα είναι άψογος στην δουλειά του, έχει γίνει γνωστός λόγω των φωτογραφιών του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Fran εργάζεται και ως μοντέλο και χορευτής και έχει πάνω από 50.000 followers στο Instagram όπου ανεβάζει φωτογραφίες από την δουλειά και σέλφι από δοκιμαστήρια.

1

2

3

Σε κάποιες φωτογραφίες χαμογελά με το στηθοσκόπιο γύρω από το λαιμό του καθώς ετοιμάζεται για την βάρδια του, ενώ σε άλλες κρατάει στην αγκαλιά του μωράκια τα οποία βοήθησε στο νοσοκομείο.

Ο σταρ των κοινωνικών δικτύων είναι επίσης πρόθυμος να εργαστεί σκληρά για τους ασθενείς του, κοινοποιώντας φωτογραφίες από το νοσοκομείο σε ολονύχτια βάρδια.

Εκτός δουλειάς, φαίνεται ότι απολαμβάνει καφέδες και βόλτες με φίλους – πολλοί από τους οποίους είναι επίσης εντυπωσιακά όμορφοι.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες του Suarez χωρίς μπλούζα στο γυμναστήριο, σε δοκιμαστήρια ή οπουδήποτε αλλού είναι πιθανό να προκαλέσουν σχόλια.

4

5

Ο Suarez, ξεκάθαρα φανατικός της γυμναστικής, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες την ώρα που γυμνάζεται.

Όταν τελειώνει την γυμναστική, κάνει ντουζ – μια στιγμή που συχνά καταγράφει με μια σέλφι στην οποία φορά μόνο μια πετσέτα, διατηρώντας την σεμνότητα του.

Όταν δεν γυμνάζεται, δουλεύει σαν χορευτής και μοντέλο, σύμφωνα με το προφίλ του.

Σίγουρα έχει άνεση μπροστά στην κάμερα, αφού κάνει γκριμάτσες, χαμογελάει και ποζάρει με άνεση.

6

7

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: