Βίασε και δολοφόνησε ένα 4χρονο Κοριτσάκι. Δείτε όμως ΤΙ του έκαναν στη Φυλακή! Πιστεύετε ότι του άξιζε; - Fanpage

Βίασε και δολοφόνησε ένα 4χρονο Κοριτσάκι. Δείτε όμως ΤΙ του έκαναν στη Φυλακή! Πιστεύετε ότι του άξιζε;

Ένας άντρας που καταδικάστηκε για τον βιασμό και την δολοφονία της 4χρονης κόρης της γυναίκας του φέρεται πως ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από συγκρατούμενούς του στην φυλακή της πόλης Reynosa στο Μεξικό.

Ο Sergio Oros Sanchez επιτέθηκε στην κόρη της γυναίκας του στις 26 Απριλίου αφού εκείνη έφυγε για την δουλειά. Όταν κατάλαβε πως η επίθεση είχε αφήσει το κορίτσι άψυχο, την μετέφερε σε έναν ιδιωτικό γιατρό και από εκεί στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο δήλωσε πως το κορίτσι τραυματίστηκε από πτώση, αλλά τα σημάδια έδειχναν ξεκάθαρα σωματική κακοποίηση. Συνελήφθη στις 26 Απριλίου, την μέρα που ανακοινώθηκε και ο θάνατος του παιδιού. Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, ο Sanchez είπε στις αρχές πως είχε κακοποιήσει το κορίτσι και τον Μάρτιο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε στις 2 Μαΐου πως ο Sanchez είχε πεθάνει από τα τραύματά του, τα οποία έπαθε κατά την διάρκεια καβγά στην φυλακή. Οι αρχές είπαν πως οι φυλακισμένοι του έκαναν ‘πάρτι υποδοχής’, όπως κάνουν με όλους όσους καταδικάζονται για κακοποίηση ή δολοφονία παιδιών.

Εσείς πιστεύετε ότι ήταν σωστός ο τρόπος που τον τιμώρησαν; 

Credit: americanow.com

Αφήστε το σχόλιο σας: