Βικτώρια Καρύδα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την δολοφονία του Γιάννη Μακρή... - Fanpage

Βικτώρια Καρύδα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την δολοφονία του Γιάννη Μακρή…

Μια άγνωστη ιστορία κρύβεται πίσω από την δολοφονία του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννη Μακρή και έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας μέσα από το Youweekly.gr

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία και ακόμα η ζωή της πρώην παίκτριας του My Style Rocks είναι γεμάτα αναπάντητα ερωτημάτα.

Στο Vanda’s blog, ήρθε σήμερα μια πληροφορία που δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού…

Σύμφωνα με πολύ κοντινά άτομα του ζευγαριού οι δυο τους ήθελαν πολύ και είχαν πει πως θα ξεκινούσαν τις απαραίτητες διαδικασίες να φέρουν στον κόσμο ακόμα ένα παιδάκι, μετά το τέλος του My Style Rocks, για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Μάλιστα, η Βικτώρια θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για όσα έγιναν! Θεωρεί πως αν δεν πήγαινε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο show θα ήταν πλάι στον αγαπημένο της άντρα και τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί!

Μπορεί, τα σχέδια για μια ακόμα εγκυμοσύνη να μην κατάφεραν να γίνουν πραγματικότητα αλλά δίδυμα μωράκια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda’s blog, έρχονται να ταράξουν την ζωή της Βικτώριας…

Πηγη:

Αφήστε το σχόλιο σας: