Βιντεοσκοπεί τη γυναίκα του αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό τους. Τότε παρατηρούν μια τρομακτική αλλαγή στη συμπεριφορά του... - Fanpage

Βιντεοσκοπεί τη γυναίκα του αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό τους. Τότε παρατηρούν μια τρομακτική αλλαγή στη συμπεριφορά του…

Η Robin γέννησε την κόρη της χωρίς επιπλοκές. Όλα πήγαιναν μια χαρά για το κοριτσάκι, αλλά λίγες ώρες αφού η Robin και ο σύζυγός της την πάρουν σπίτι, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με το φαγητό και την πέψη. Παρατήρησαν πως ότι και να έκαναν, έμενε πάντα δυσαρεστημένη.

Οι γονείς της ανησύχησαν, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κοριτσάκι τους.

Όταν έγινε 3 εβδομάδων διαγνώστηκε με GERD, έναν σοβαρό τύπο παλινδρόμησης. Με τα σωστά φάρμακα, τα πεπτικά της θέματα εξαφανίστηκαν. Οι γονείς της, ενθουσιάστηκαν με την ιδιαίτερα χαρούμενη συμπεριφορά της κόρης τους – αλλά αντιλήφθηκαν ότι δεν έκανε τα πράγματα που έπρεπε για την ηλικία της.

Και πάλι οι γονείς της κατάλαβαν ότι κάτι συνέβαινε, αλλά αυτή τη φορά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Μετά τα δεύτερα γενέθλιά της, έμαθαν ότι είχε το σύνδρομο Angelman, μια σπάνια γενετική νευρολογική διαταραχή που προκαλεί αναπτυξιακές καθυστερήσεις και νευρολογικά προβλήματα.

Ένα από τα κύρια συμπτώματα του συνδρόμου Angelman, είναι η ικανότητα του να λειτουργείς μετά από ελάχιστο ύπνο. Το πλέον 3 χρονών κοριτσάκι, μπορεί να επιβιώσει με μόνο μία ώρα ύπνου τη νύχτα! Επίσης, κοιμάται με διαστήματα των 20 λεπτών.

Για τους νέους γονείς, τα ασυνήθιστα ωράρια ύπνου της μικρής είναι εξαιρετικά δύσκολα. «Εάν καταφέρουμε να την κάνουμε να κοιμηθεί από τέσσερις έως έξι ώρες τη νύχτα, νιώθουμε καλά», ανέφεραν οι γονείς.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πώς αντιμετωπίζουν οι κουρασμένοι γονείς τη διαταραχή της κόρης τους.

Αφήστε το σχόλιο σας: