Βρήκε μια πολύ Παλιά Τηλεόραση στα Σκουπίδια. Όταν την Άνοιξε και είδε ΤΙ κρυβόταν στο εσωτερικό της, Πάγωσε! - Fanpage

Βρήκε μια πολύ Παλιά Τηλεόραση στα Σκουπίδια. Όταν την Άνοιξε και είδε ΤΙ κρυβόταν στο εσωτερικό της, Πάγωσε!

Όλοι έχουμε κάποιες μυστικές κρυψώνες στο σπίτι μας, στις οποίες κρύβουμε πράγματα και μυστικούς θησαυρούς. Για άλλους είναι κάτω από το στρώμα και για άλλους μέσα σε ένα κρυφό συρτάρι.

Ένας άντρας στο Ontario του Καναδά, είχε κρύψει πάνω από 100.000 δολάρια και κάποια σημαντικά έγγραφα, μέσα σε μια παλιά τηλεόραση. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι αυτή η τηλεόραση αποτελούσε ένα μικρό θησαυρό.

Ο άντρας όμως, ξεχάστηκε και έδωσε την τηλεόραση σε έναν φίλο του. Δεν θυμόταν, ότι στο εσωτερικό της έκρυβε ένα τόσο τεράστιο ποσό.

Ο φίλος του, θέλησε να πετάξει αυτή την παλιά τηλεόραση. Τελικά κατέληξε στα χέρια ενός εργαζομένου, ενός εργοστασίου ανακύκλωσης. Μόλις ο εργαζόμενος άνοιξε την κονσόλα και αντίκρισε το περιεχόμενο, πάγωσε.

Ευτυχώς ο εργαζόμενος δεν κράτησε τα χρήματα, αλλά ειδοποίησε τον διευθυντή του έτσι ώστε να ψάξει για τον ιδιοκτήτη τους.
Τα χρήματα και τα χαρτιά ανήκαν σε έναν 68χρονο, ο οποίος τα είχε τοποθετήσει στην κρυψώνα πριν 30 χρόνια και το είχε ξεχάσει. Όταν του τα επέστρεψαν, ένιωσε πολύ ευγνώμων.

Τα χρήματα αυτά, αποτελούσαν την κληρονομιά πολλών μελών της οικογενείας του!

Αφήστε το σχόλιο σας: