Βρήκε 20 Διαφορετικούς Γκόμενους και τους έβαλε να της Αγοράσουν όλοι από ένα iPhone 7. Μετά τα Πούλησε και Αγόρασε Σπίτι! - Fanpage

Βρήκε 20 Διαφορετικούς Γκόμενους και τους έβαλε να της Αγοράσουν όλοι από ένα iPhone 7. Μετά τα Πούλησε και Αγόρασε Σπίτι!

Υπάρχουν ελάχιστοι διασκεδαστικοί τρόποι για να αγοράσει κανείς ένα σπίτι. Μπορεί να κάνει οικονομία, να μην βγαίνει τα Σάββατα και να τρώει μόνο κονσέρβες και άλλα πολλά.

3

4

Αν λοιπόν, δεν έχετε μια μικρή βοήθεια για να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα χρήματα, τότε η όλη διαδικασία δεν είναι καθόλου διασκεδαστική. Ωστόσο, υπάρχει όντως ένας τρόπος. Και είναι τόσο ανορθόδοξος όσο φαντάζεστε.

5

Μια γυναίκα από το Shenzen της Κίνας, γνωστή ως Xiaoli, κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 14.000 λίρες Αγγλίας, ποσό που χρησιμοποιήσε για να αγοράσει ένα σπίτι στην εξοχή.

6

Η Xiaoli όμως δεν έκανε αιματηρή οικονομία. Αντί γι’αυτό, κατάφερε να πείσει και τους 20 συντρόφους της να της αγοράσουν από ένα iPhone 7. Μετά, η πονηρή Xiaoli τα πούλησε όλα στην σελίδα Hui Shou Nao και έβγαλε 115.010 Yen (περίπου 15.340 ευρώ).

7

Η ιστορία της Xiaoli εμφανίστηκε αρχικά στο φόρουμ ενός μπλογκ όπου την μοιράστηκε ο χρήστης Proud Qiaoba.

8

“Όλοι στο γραφείο μιλάνε γι’αυτό”, είπε. “Ποιος ξέρει τι σκέφτονται οι σύντροφοι της τώρα που τα νέα έγιναν γνωστά.” Σύμφωνα με τον Proud Qiaoba, ο οποίος φαίνεται να δουλεύει με την Xiaoli, η γυναίκα δεν προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Η μητέρα της είναι οικιακή βοηθός και ο πατέρας της εργατικός μετανάστης, ενώ εκείνη είναι η μεγαλύτερη κόρη.

“Οι γονείς της γερνάνε και μάλλον νιώθει μεγάλη πίεση για να τους αγοράσει ένα σπίτι… Αλλά και πάλι, είναι απίστευτο που μπόρεσε να χρησιμοποιήσει αυτή την μέθοδο.”

9

Όπως είναι αναμενόμενο, το θέμα έχει διχάσει τις γνώμες. Όταν πρωτοέγινε γνωστή η ιστορία της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Weibo, πολλοί χρήστες την χαρακτήρισαν ξεδιάντροπη.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που επαίνεσαν την εφευρετικότητα της. Μια γυναίκα έγραψε: “Δεν μπορώ να βρω ούτε έναν σύντροφο. Εκείνη βρήκε 20 ταυτόχρονα και τους έβαλε να της αγοράσουν και iPhone 7. Πείτε της να μου μάθει τις ικανότητες της.”

10

Credit: 9gag.com

Αφήστε το σχόλιο σας: