Βραχιόλι, ένα μυθικό κόσμημα. - Fanpage

Βραχιόλι, ένα μυθικό κόσμημα.

Τα βραχιόλια αποτελούσαν ανέκαθεν σύμβολο ευγένειας και δύναμης για τον κάτοχό τους. Από τους αρχαίους ακόμα πολιτισμούς, από την Ελλάδα και την Κίνα μέχρι τις φυλές των Αφρικανικών χωρών ή τους πολιτισμούς των Μάγιας και των Ίνκας, το να φοράς βραχιόλι σου προσέδιδε κύρος, που υποδήλωνε αρχοντική καταγωγή. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, σε πολλές μυθολογικές διηγήσεις όλων αυτών των πολιτισμών, η αξία ενός βραχιολιού έφτανε να έχει μαγικές ιδιότητες, δείγμα της ιδιαίτερης λαμπερής ακτινοβολίας αυτού του κοσμήματος. Μάλιστα, μια παλιά κινέζικη ιστορία αποκαλεί το βραχιόλι «στεφάνι του ουρανού και της γης», που χάριζε στον κάτοχό του απίστευτη δύναμη! Όχι τυχαία, αφού η αξία του βραχιολιού είναι διαχρονικά συνδεδεμένη με υψηλές αξίες της ζωής, όπως η ομορφιά, η οικογένεια, η συντροφικότητα και η προστατευτικότητα. Σε σημείο που, σύμφωνα με έναν αρχαίο μύθο, ήταν κάποτε ένας νεαρός πρίγκιπας που έβλεπε συνέχεια βραχιόλια στον ύπνο του. Απορημένος για τη σημασία αυτών των ονείρων επισκέφθηκε έναν μάγο, ο οποίος του εξήγησε ότι το βραχιόλι στα όνειρα σημαίνει τη διάθεση να δείξει το πάθος και τη φλόγα που έκρυβε μέσα του. Ο πρίγκιπας πίστεψε στην ερμηνεία, έκανε δώρο ένα σπάνιας ομορφιάς βραχιόλι στην αγαπημένη του που έως τότε ντρεπόταν να της εκφράσει τα συναισθήματά του και εκείνη δέχθηκε να γίνει γυναίκα του. Αυτή τη φορά, όμως, άρχισε να βλέπει σπασμένα βραχιόλια στα όνειρά του και τότε ο μάγος του εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να επανορθώσει μια σχέση με έναν παλιό του φίλο, με τον οποίο είναι μαλωμένοι. Ο πρίγκιπας αμέσως δώρισε ένα μοναδικά σχεδιασμένο βραχιόλι στον πιο παλιό του συμπολεμιστή, που κάποτε είχαν παρεξηγηθεί μεταξύ τους. Εκείνος ανταπέδωσε την ευγενική χειρονομία και έτσι η φιλία τους αναθερμάνθηκε. Μάλιστα το βραχιόλι που του χάρισε ο φίλος του, είχε πάνω του ένα μάτι, για να τον προστατεύει στη ζωή του!

logo_kosmima24

Με ιστορίες όπως αυτή, η αξία ενός βραχιολιού πέρασε σταδιακά στο θρύλο και διατηρήθηκε αναλλοίωτη μέχρι τις μέρες μας. Η γοητεία του είναι κλασική και στο kosmima24.gr, διαθέτοντας μεγάλη πείρα στην τέχνη της κατασκευής κοσμημάτων, ενστερνιζόμαστε απόλυτα τον συμβολισμό και την υψηλή αισθητική του βραχιολιού, γι’ αυτό και επενδύουμε ένα σημαντικό μέρος της δημιουργίας σε αυτό το ευγενές κόσμημα. Συμβαδίζοντας με τις τάσεις της μόδας, σας καλούμε να διαλέξετε για δώρο στους αγαπημένους σας ή… στον εαυτό σας, ένα από τα πολλά ιδιαίτερα σχέδια που διαθέτουμε πάνω στο βραχιόλι. Για κάθε κομψό γυναικείο χέρι, την καλόγουστη ανδρική φινέτσα, τους μικρούς ή ακόμα και τους νεογέννητους φίλους μας, έχουμε να σας προτείνουμε μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια και τύπους υλικών, που είναι βέβαιο ότι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας για ένα κόσμημα που κάνει τη διαφορά.

Εσείς απλώς περιηγηθείτε στον ανανεωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αναζητήστε αυτό που θέλετε, εντοπίστε το και επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε την επιθυμίας σας, πράξη. Η εταιρία μας αποστέλλει χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς την παραγγελία σας, σε πολυτελή συσκευασία αν πρόκειται για δώρο, με δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων. Παρέχουμε πιστοποιητικά και εγγυήσεις σε όλα μας τα κοσμήματα. Επειδή, ωστόσο, η βασική πηγή έμπνευσής μας είστε εσείς, εκτελούμε τις δικές σας ειδικές παραγγελίες, όπως τις ονειρεύεστε!

 

Αφήστε το σχόλιο σας: