Οι Γιατροί Βλέπουν Κάτι Περίεργο στον Υπέρηχο. Σοκαρισμένη η Μητέρα, δεν Πιστεύει πως.. - Fanpage

Οι Γιατροί Βλέπουν Κάτι Περίεργο στον Υπέρηχο. Σοκαρισμένη η Μητέρα, δεν Πιστεύει πως..

Η μικρούλα Delaney Skye παραλίγο να χάσει τη ζωή της πριν έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει, αλλά χάρη στην αγάπη των γονιών της, τα κατάφερε. Η ιστορία της Delaney είναι γεμάτη με εμπόδια, αλλά μέχρι στιγμής το κοριτσάκι 2,5 ετών φαίνεται να τα ξεπερνάει.

Η Andrea Ott-Dahl (αριστερά) είναι μια περήφανη μητέρα. Αλλά όταν οικογενειακοί της φίλοι αντιμετώπιζαν προβλήματα να συλλάβουν το δικό τους παιδί, προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για την άλλη οικογένεια.

 

1

Το να κυοφορεί μια γυναίκα ένα παιδί για 9 μήνες για κάποιον άλλον, δεν είναι εύκολη υπόθεση και το γεγονός ότι προσφέρθηκε να το κάνει δείχνει την ανιδιοτέλεια της Ott-Dahl.

2

Οι φίλοι τους ενθουσιάστηκαν όταν η Dahl έμεινε έγκυος.

Αλλά αρκετά σύντομα, οι γιατροί παρατήρησαν κάτι περίεργο στον υπέρηχο. Μετά από περαιτέρω έρευνα, και τη συμβουλευτική ενός γενετικού ερευνητή, συνειδητοποίησαν το λόγο ανησυχίας των γιατρών.

3

Το μωρό είχε σύνδρομο Down. Επιπλέον, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα το μωρό να γεννιόταν τυφλό ή κωφό και με αυτισμό. Οι γιατροί δεν ήταν καν σίγουροι αν το έμβρυο θα επιβίωνε.

4

Οι βιολογικοί γονείς ξαφνικά δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον τους. Ανακοίνωσαν στην παρένθετη μητέρα ότι δεν ενδιαφέρονταν για το μωρό, και της ζήτησαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Η Ott-Dahl συνειδητοποίησε ότι θα έκανε αυτό που της φαινόταν το σωστό: θα κρατούσε το μωρό και θα το μεγάλωνε ως δικό της.

5

Οι πρώτες μέρες του μωρού ήταν γεμάτες με σωληνάκια, οθόνες και σύγχυση. Στην αρχή φαινόταν ότι το νεογέννητο κοριτσάκι δε θα τα κατάφερνε, αλλά πάλεψε σκληρά για τη ζωή της.

6

Το κοριτσάκι χρειάστηκε μερικές εγχειρήσεις, και οι γιατροί ανακοίνωσαν στη μητέρα ότι μετά από 10 μέρες θα μπορούσαν να την πάρουν σπίτι.

7

Έκτοτε, το κοριτσάκι, που πήρε το όνομα Delaney, έχει αποδείξει σε όσους την αμφισβητούσαν ότι τα πάει περίφημα και συναγωνίζεται σε πολλά πράγματα παιδιά της ηλικίας της.

8

Η Delaney λατρεύει να κάνει παρέα με τα μεγαλύτερα της αδέρφια. Αγαπάει να διαβάζει και να παίζει μαζί τους!

9

Επίσης, της αρέσει να κάνει πράγματα με τη μαμά της! Και να σκεφτεί κανείς, ότι παραλίγο να μη ζει ανάμεσά μας!

10

Πρόσφατα είχε την ευκαιρία να πάει στη Disney World. Ξύπνησε από νωρίς την αδερφή της για να ξεκινήσουν τη γεμάτη μέρα τους!

11

Πολλοί γονείς που μαθαίνουν ότι το μωρό τους έχει σύνδρομο Down, τερματίζουν την εγκυμοσύνη.  Η ιστορία της μικρής Delaney αποδεικνύει ότι επειδή είναι λιγάκι “διαφορετική,” δε σημαίνει ότι δεν αξίζει ισάξια μεταχείριση στη ζωή.

Εδώ κοιμάται δίπλα στον παππού της!

12

Εδώ είναι μια χαρούμενη οικογενειακή φωτογραφία!

13

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Delaney κάνει τα πρώτα της βήματα σε ηλικία 14 μηνών! Μοιραστείτε την ιστορία της με τους φίλους σας! 

Αφήστε το σχόλιο σας: