Γονείς Ανοίξτε τα Μάτια σας! Δείτε ΤΙ έπαθε ένα Παιδάκι από κάτι που Έχουν ΟΛΑ τα Παιδιά μας! - Fanpage

Γονείς Ανοίξτε τα Μάτια σας! Δείτε ΤΙ έπαθε ένα Παιδάκι από κάτι που Έχουν ΟΛΑ τα Παιδιά μας!

Για την οικογένεια της μικρής Brianna Florer, ο εφιάλτης συνεχίζεται και γίνεται όλο και χειρότερος. Η οικογένεια έχασα το αξιολάτρευτο 2 ετών παιδί τους ξαφνικά, από έναν απροσδόκητο κίνδυνο. Μιλούν για να βοηθήσουν τους άλλους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, έτσι ώστε να μη ξαναβιώσει ποτέ κανείς την ίδια στενοχώρια.

Η φρίκη ξεκίνησε, όταν οι γονείς της Brianna παρατήρησαν ότι το παιδί είχε χαμηλή θερμοκρασία. Το επόμενο λεπτό, το μικρό παιδί έγινε μπλε και άρχισε να τινάζεται προς τα πάνω. Οι γονείς τρομοκρατημένοι, κάλεσαν ασθενοφόρο και πήγαν το άρρωστο παιδί τους στο νοσοκομείο. Αλλά ήταν πολύ αργά.

Το κοριτσάκι τους σύντομα πέθανε. Ο τρόπος που πέθανε ήταν τρομακτικός και φοβερός και απειλεί σχεδόν κάθε παιδί καθημερινά. Και ίσως να μην γνωρίζει κανείς γι’ αυτό …

Όταν η Brianna πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί της έκαναν ακτινογραφία και βρήκαν το δυσάρεστο πρόβλημα. Το κοριτσάκι είχε καταπιεί μια μικρή μπαταρία, η οποία την σκότωνε.

αυτές οι μπαταρίες βρίσκονται σε πολλά παιχνίδια, τηλεχειριστήρια, ρολόγια χειρός, ακουστικά βαρηκοΐας, και άλλες μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Οι μπαταρίες αυτές, έχουν περίπου το μέγεθος ενός κέρματος και είναι εύκολο να τις καταπιούν.

Από τη στιγμή που οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι η Brianna είχε καταπιεί τη μπαταρία, ήξεραν ότι η ζωή της ήταν σε κίνδυνο. Την μετέφεραν σε ένα μεγαλύτερο και καλύτερο νοσοκομείο, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει την απαραίτητη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της μπαταρίας, η οποία είχε ξεκινήσει τη διάλυση της σάρκας στο εσωτερικό του σώματός της.

«Την εγχείριζαν για 2 ώρες, αλλά δεν μπορούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία», εξήγησε ο παππούς της Brianna. «Πίστευαν ότι η μπαταρία «έτρωγε» την καρωτιδική αρτηρία της μέσω του οισοφάγου της. Εκεί που ήταν τέλεια, το επόμενο λεπτό ήταν νεκρή. Δεν είχαμε ιδέα ότι την είχε καταπιεί».

Οι μπαταρίες ποικίλλουν σε μέγεθος. Αλλά αν καταποθούν, προκαλούν τη διάλυση του βλεννογόνου του οισοφάγου, του στομάχου, ή και περισσότερους. Και όταν συμβαίνει αυτό, η ζωή του ατόμου βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Θέλω να κρατάτε αυτά τα πράγματα έξω από τα σπίτια σας, είναι επικίνδυνα. Πάντα να ελέγχετε τα παιχνίδια και τα τηλεχειριστήρια.»

Όταν η μπαταρία έρχεται σε επαφή με το σάλιο, παράγει ένα ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτή η χημική αντίδραση παράγει υδροξείδιο του νατρίου ή καυστική σόδα. Αυτό είναι αρκετά ισχυρό για να κάψει τη σάρκα και αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο μέσα σε λίγες ώρες.

«Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, επειδή αυτές οι μπαταρίες είναι λαμπερές και έχουν το ίδιο μέγεθος με τις Smarties. Το παιδί μπορεί να αιμορραγεί μέχρι θανάτου», Λέει η Dr Kate Parkins, παιδίατρος και σύμβουλος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Manchester.

Πολλά παιδιά σε διάφορες χώρες όλου του κόσμου, πεθαίνουν από κατάποση μπαταρίας.

Credit: Awm

Αφήστε το σχόλιο σας: