Γυναίκα στρατιωτικός είναι έτοιμη να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Προσέξτε τώρα ΤΙ κάνει ο Άντρας που στέκεται πίσω της! - Fanpage

Γυναίκα στρατιωτικός είναι έτοιμη να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Προσέξτε τώρα ΤΙ κάνει ο Άντρας που στέκεται πίσω της!

Όποιος έχει ανέβει σε αεροπλάνο ξέρει πως τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων έχουν ειδική μεταχείριση. Στις ΗΠΑ, οι στρατιωτικοί μπορούν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο πιο νωρίς. Εκτός από αυτό, ωστόσο, τους φέρονται όπως και σε όλους τους άλλους επιβάτες.

Με όλα όσα κάνουν για την χώρα τους, πολλοί πιστεύουν πως θα έπρεπε να έχουν ακόμα περισσότερα οφέλη, όπως καθίσματα στην πρώτη θέση και δωρεάν φαγητό. Ενώ περίμεναν για να επιβιβαστούν στην πτήση, κάποιοι άνθρωποι παρατήρησαν μία γυναίκα με στολή να ετοιμάζεται και εκείνη για την πτήση.

Όταν τελικά τους επιτράπηκε να επιβιβαστούν, τα μέλη της πρώτης θέσης μπήκαν πρώτοι (όπως πάντα) και κάθισαν στις θέσεις τους. Μετά, μπήκαν τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων και μέλη του κλαμπ της αεροπορικής εταιρίας. Δείτε όμως τι συνέβη μετά:

13

Μία από τους επιβάτες, η Jessica Titus, που ανέβηκε στο αεροπλάνο μετά την ένστολη γυναίκα, έμεινε άναυδη με αυτό που είδε στην συνέχεια. Μοιράστηκε την ιστορία της στην σελίδα Love What Matters του Facebook, όπου δέχτηκε πάνω από 37,000 αντιδράσεις και 2,600 κοινοποιήσεις.

14

Η Jessica έγραψε:

«Στην πτήση μου την Τρίτη, προχωρούσα στον διάδρομο για να επιβιβαστώ στο αεροπλάνο πίσω από μία γυναίκα που φορούσε στρατιωτικά. Ένας άντρας σηκώθηκε από την πρώτη θέση και είπε: ‘Συγγνώμη κυρία μου, κάθομαι στην θέση σας.'»

15

‘Τι γράφει το εισιτήριό σας;’ την ρώτησε.

Εκείνη απάντησε: ‘Τι; Όχι – Είμαι στην 31Β’

Εκείνος απομακρύνθηκε, αφήνοντάς την στην θέση του και κατευθύνθηκε προς την δική της θέση.

16

Η Jessica συγκινήθηκε τόσο πολύ από αυτό που είδε που αποφάσισε να κάνει την δική της ευγενική κίνηση προς τον άντρα που είχε παραχωρήσει την θέση του. Του έγραψε ένα γράμμα, έβαλε και κάποια χρήματα και του τα έστειλε μέσω μίας αεροσυνοδού.

17

Το γράμμα έγραφε:

‘Θέση 31 B — Σας παρακαλώ δεχτείτε ένα ποτό ή ένα σνακ από μένα. Εάν όλοι φερόμασταν όπως εσείς, ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος.’

Παρόλο που εκτίμησε πολύ την προσφορά της, τελικά την απέρριψε.

18

Το κορυφαίο σχόλιο στην ανάρτηση που έκανε περιγράφει τις αντιδράσεις των περισσοτέρων:

«Δεν είναι πολιτικοί ή διάσημοι αυτοί που κάνουν την Αμερική σπουδαία. Είναι άνθρωποι όπως και αυτός. ‘Συνηθισμένοι’ άνθρωποι που κάνουν ασυνήθιστες πράξεις για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Σε ευχαριστούμε κύριε.»

19

Αυτή είναι μία πολύ όμορφη ιστορία που μας υπενθυμίζει πως υπάρχει ακόμα το καλό στον κόσμο μας!

Αφήστε το σχόλιο σας: