Δείτε ΠΟΣΕΣ φορές το μήνα πρέπει να αυνανίζεται ένας Άντρας για να ΜΗΝ πάθει Καρκίνο του Προστάτη! - Fanpage

Δείτε ΠΟΣΕΣ φορές το μήνα πρέπει να αυνανίζεται ένας Άντρας για να ΜΗΝ πάθει Καρκίνο του Προστάτη!

Νέα έρευνα από το Χάρβαρντ δείχνει πως το να εκσπερματώνει ένας άντρας τουλάχιστον 21 φορές τον μήνα μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους εκσπερματώνουν μόνο 4 με 7 φορές το μήνα.

Τα ευρήματα ισχύουν ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο εκσπερμάτισε ο άντρας. Η έρευνα δεν εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό, ωστόσο, μία παλιότερη έρευνα δείχνει πως αυτό βοηθάει τον αδένα να απομακρύνει καρκινογόνες ουσίες και μολύνσεις.

Η εκσπερμάτιση μπορεί να βοηθήσει στην μείωση των φλεγμονών, που είναι γνωστή αιτία καρκίνου.

23

Πώς έγινε η έρευνα

Ερευνητές από το Χάρβαρντ ανέλυσαν 31.925 υγιείς άντρες που συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο για την συχνότητα εκσπερμάτισής τους από το 1992 μέχρι το 2010. 3,839 διαγνώστηκαν με καρκίνο του προστάτη μέχρι το τέλος της έρευνας.

Σημαντικά ευρήματα

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως όσοι εκσπερμάτιζαν τουλάχιστον 21 φορές την μέρα είχαν είχαν μειωμένη πιθανότητα να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη σε σχέση με όσους εκσπερμάτιζαν 4 με 7 φορές το μήνα.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Ενώ η έρευνα δεν εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό, μία παλιότερη έρευνα από το ίδιο πανεπιστήμιο έδειξε πως η εκσπερμάτιση μπορεί να καθαρίσει τον προστάτη από καρκινογόνες ουσίες και μολύνσεις. Επίσης, μειώνει αρκετά τις φλεγμονές που είναι γνωστή αιτία καρκίνου.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: