Δε Μπορούσαν να Εξηγήσουν τους Τρομερούς της Πονοκεφάλους. Έπειτα Είδαν Αυτό στην Ακτινογραφία της... - Fanpage

Δε Μπορούσαν να Εξηγήσουν τους Τρομερούς της Πονοκεφάλους. Έπειτα Είδαν Αυτό στην Ακτινογραφία της…

Όταν η Caroline Heinle βρήκε τον εαυτό της να αγωνίζεται καθημερινά με εξουθενωτική κόπωση, πονοκεφάλους, χρόνιο πόνο στον αυχένα, καθώς και μια πληθώρα άλλων συμπτωμάτων, επισκέφτηκε κάθε γιατρό που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Τελικά, ο Δρ. Thomas Errico, διέγνωσε επιδείνωση της σκολίωσης της, εξαιτίας των συμπτωμάτων της. Της πρότεινε να υποβληθεί σε μια εξειδικευμένη εγχείρηση σπονδυλικής στήλης.

Χρειάστηκαν 18 μήνες προετοιμασίας για να προχωρήσει στην εγχείρηση. Πλέον όμως απολαμβάνει τη ζωή της στο μέγιστο και άλλαξε ο τρόπος ζωής της προς το καλύτερο!

1

Στην ηλικία των 15 ετών, η Caroline Heinle διαγνώστηκε με σκολίωση, μια παραμόρφωση της σπονδυλικής στήλης, που απαιτούσε να κοιμάται με στήριγμα πλάτης για να επαναφέρει στη σωστή θέση την σπονδυλική της στήλη.

2

Στην ηλικία των 30 ετών, η Heinle ζούσε στο Λος Άντζελες για 5 χρόνια, κυνηγώντας μια καριέρα ηθοποιού, μοντέλου και συγγραφέα. Τότε, η υγεία της άρχισε να χειροτερεύει απροσδόκητα.

Για να κυνηγήσει τα καλλιτεχνικά της όνειρα, η Heinle εργαζόταν ως σερβιτόρα, που την είχε κουράσει πνευματικά και σωματικά.

3

Άρχισε να νιώσει έντονη κόπωση, οξείς πονοκεφάλους, και χρόνιο πόνου στον αυχένα και την πλάτη.

Ψάχνοντας για ανακούφιση, η Heinle επισκέφτηκε διάφορους γιατρούς και ειδικούς.

4

Τελικά, η υγεία της χειροτέρεψε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να φύγει από το Λος Άντζελες και να γυρίσει στη πατρίδα της, στη Νέα Υόρκη.

5

Μόλις γύρισε στη Νέα Υόρκη, επισκέφτηκε τον Δρ. Thomas Errico, που είχε κάνει μια θαυματουργή εγχείρηση σε ένα φίλο της Heinle από το σχολείο, που είχε και εκείνος προβλήματα με τη σκολίωσή του.

6

Ο Δρ. Errico ανέφερε στη Heinle ότι στα 15 χρόνια που μεσολάβησαν από την αρχική διάγνωση της σκολίωσής της, η σπονδυλική της στήλη είχε αποκτήσει καμπυλότητα από 32 μοίρες σε 45 μοίρες!

Της είπε ότι θα χρειαζόταν κάποια στιγμή εγχείρηση για να διορθώσει αυτή τη μετατόπιση και να απαλλαγεί από τους χρόνιου πόνους, αλλά η απόφαση ήταν δική της.

Χρειάστηκε 1,5 χρόνο, αλλά τελικά το φθινόπωρο του 2015 ήταν επιτέλους έτοιμη.

7

Το σαββατοκύριακο πριν την εγχείρηση, η Heinle προσπαθούσε να παραμείνει ήρεμη.

Αλλά ως εκ του θαύματος, μετά την εγχείρηση, μπορούσε να σηκωθεί και περπατούσε στους διαδρόμους της κλινικής.

8

Μόλις 11 εβδομάδες μετά την εγχείρηση, ο γιατρός της Heinle της έδωσε άδεια να κάνει σωματική άσκηση, μιας και η κατάστασή της ήταν άριστη!

“Στο πρώτο μου ραντεβού με τον Δρ. Errico έκλαιγα γιατί είχα φοβηθεί ότι θα έκανα εγχείρηση, αλλά ήξερα ότι ζώντας έτσι δεν ήταν επιλογή.”

9

Μόλις τρεις μήνες μετά την εγχείρηση, η Heinle ασχολήθηκε ξανά με το μόντελινγκ.

10

 

Μοιραστείτε την απίστευτη ιστορία της Heinle με τους φίλους σας!

Αφήστε το σχόλιο σας: