Δολοφόνησε έναν 13χρονο, χτυπώντας τον με Κλωτσιές στο Κεφάλι. Σήμερα, όχι μόνο ΔΕΝ το έχει Μετανιώσει, αλλά Αντιθέτως... - Fanpage

Δολοφόνησε έναν 13χρονο, χτυπώντας τον με Κλωτσιές στο Κεφάλι. Σήμερα, όχι μόνο ΔΕΝ το έχει Μετανιώσει, αλλά Αντιθέτως…

Ένας δολοφόνος που κλώτσησε ένα αγόρι μέχρι θανάτου, καυχιέται για το φόνο του μέσω μηνυμάτων από μια συσκευή που έχει φέρει στα κρυφά στη φυλακή.

Ο Jordan McCready, από τη Σκωτία, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση το 2012 για τη δολοφονία του 13χρονου Jon Wilson.

Αλλά σοκαριστικά μηνύματα που στέλνει ο 23χρονος McCready σε μια γυναίκα στο Facebook, φαίνεται ότι δεν έχει μετανιώσει στο παραμικρό για τη πράξη του.

1

Η γυναίκα έλαβε τα χαιρέκακα μηνύματα όταν κατά λάθος πρόσθεσε τον McCready στους φίλους της, που χρησιμοποιούσε ένα ψεύτικο όνομα online.

Μέσα από το κελί της φυλακής, ο McCready έστειλε στη γυναίκα φωτογραφία των ποδιών του, γράφοντας «ξέκαναν το αγόρι σου.»

Στη συνέχεια της έγραψε «Έρχομαι για σένα» και «Τι κάνει ο Τζον;»

Επίσης απείλησε να βιάσει τη γυναίκα, γράφοντας: «Κλωτσιά για σκότωμα, μαχαιριά για γέλιο.»

Ο McCready επιτέθηκε στον μαθητή Jon ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, λέγοντας στην αστυνομία ότι «χοροπηδούσε» πάνω στο κεφάλι του.

Πέρυσι έστελνε επανειλημμένα μηνύματα μέσα από την φυλακή, λέγοντας πόσο φοβερό είναι το «lifestyle ξενοδοχείου» και ότι θα επιστρέψει σύντομα στους δρόμους.

2

Η Σκωτζέζικη Σωφρονιστική Υπηρεσία δήλωσε: «Η κατοχή κινητού στις φυλακές είναι ποινικό αδίκημα. Αν λάβουμε πληροφορίες ότι φυλακισμένοι έχουν στην κατοχή τους τέτοιες συσκευές, θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα το αναφέρουμε στις σχετικές υπηρεσίες.»

 

Η 27χρονη αδερφή του αδικοχαμένου Jon, η Lisa, αναρωτιέται πως ο δολοφόνος έχει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από τη φυλακή. «Γιατί οι φυλακές δεν το σταματάνε αυτό; Οι αρχές προφανώς δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά.»

 

3

4

 

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: